30 Σεπ 2012

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/9

Γενικό προφίλ
Η Πανσέληνος βρίσκεται σε άμεση αλληλεπίδραση με το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, που εδώ και καιρό, επαναστατεί απέναντι σε κάθε τι που έχει φθαρεί και θέλει αλλαγή, ξεκινώντας στην προκειμένη περίπτωση από τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Από τη μία, το συναίσθημα θέλει να φτάσει στα άκρα, να διαφωνήσει, να κάνει την ανατροπή και από την άλλη όλη σας η ενέργεια θα προσανατολίζεται σε μια ειρηνευτική λύση. Ωστόσο, επειδή η θεωρία διαφέρει από την πράξη θα πρέπει να δείτε το κατά πόσον......
η συμφωνία που κάνετε είναι εφαρμόσιμη και συμβαδίζει με τις πραγματικές σας ανάγκες. Διαφορετικά δεν θα αντέξει στις απαιτήσεις των σκληροπυρηνικών, Ουρανού-Πλούτωνα.
 30_sep
«Αρχή και τέλος»
Ριψοκίνδυνοι και τολμηροί, πατάτε πόδι σε θέματα σχέσεων και φέρνετε τα πάνω κάτω. Μια νέα γνωριμία μπορεί να σας ωθήσει να γκρεμίσετε, μια και καλή, ένα δεσμό που ούτως ή άλλως ήταν προς κατεδάφιση και να κάνετε μια νέα αρχή πιθανόν... εν αγνοία κινδύνου. Φροντίστε τα ξεκαθαρίσματά σας να είναι ουσιαστικά, ώστε να έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια ισορροπημένη σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ 
«Πιο δραστήριοι»
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού επιδιώκει να αλλάξει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας, πιθανόν κάνοντάς τους πιο έντονους και γρήγορους. Ίσως βγείτε από τη βόλεψη σας όσον αφορά σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς θα χρειαστεί να εργαστείτε πιο δυναμικά και πιθανόν πιο ανταγωνιστικά, προκειμένου να εναρμονιστείτε με νέες συνθήκες και καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Πρώτοι και μόνοι ή κύπελλο για την ομάδα»
Οι τομείς στους οποίους καλείστε να πατάξετε τον εγωισμό και να προωθήσετε την ισοτιμία είναι αυτοί που αισθάνεστε ότι είστε οι δημιουργοί της ζωής σας. Σε αισθηματικά ζητήματα, αναμένονται αλλαγές που είτε ανταποκρίνονται είτε υπονομεύουν τους στόχους σας. Χρειάζεται να είστε ευέλικτοι και να μην προχωρήσετε σε ενέργειες προτού σκεφτείτε τις συνέπειες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Αναλάβετε δράση»
Οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα θα κρίνουν, αν θα πάτε πίσω ή θα προχωρήσετε μπροστά. Οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειάς σας δοκιμάζονται και θα χρειαστεί να σταματήσετε να εθελοτυφλείτε και να περιμένετε να βγει μόνο του το φίδι από την τρύπα. Αλλαγές σε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και ισορροπιών με τους στενούς συγγενείς σας βγάζουν από την αδράνεια.
ΛΕΩΝ 
«Ποιος θα βάλει νερό στο κρασί του;»
Θέλετε δικαιοσύνη και δεν μπορείτε άλλο να δίνετε και οι άλλοι να σας πολεμούν. Ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε τα «θέλω» σας θα είναι αυτός που θα καθορίσει και την πορεία των πραγμάτων όσον αφορά σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες, συναδέλφους και προσφιλή πρόσωπα. Σε θέματα μετακινήσεων και επαφών με το εξωτερικό καλό είναι δραστηριοποιηθείτε όσο γίνεται πιο γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
«Δεν προλαβαίνετε να τα δείτε»
Τα οικονομικά μπαίνουν στο στόχαστρο της Πανσελήνου στον Κριό που σας φέρνει πολλά έξοδα και λιγοστά έσοδα. Οι υποχρεώσεις προς τρίτους δεν θα έχουν τελειωμό ενώ θα στύψετε το μυαλό σας για να βρείτε μια όσον το δυνατόν πιο εξισορροπητική λύση. Παράλληλα, ίσως κάποια συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα είναι αναπόφευκτα, δεδομένου ότι κάποιες καταστάσεις σας «τρώνε» καιρό.

ΖΥΓΟΣ
«Όχι στη μονοφαγία»
Συνήθως, είστε διακριτικοί και βάζετε το καλό της σχέσης σας πάνω από όλα, όμως θα αρνηθείτε να συμμετέχετε σε καταστάσεις που πολεμούν τη συντροφικότητα και την αγάπη. Ακόμα και αν δεν θέλετε να πάρετε μια απόφαση, τα γεγονότα θα δρομολογήσουν εξελίξεις που θα ανανεώσουν τον τομέα των σχέσεων με νέα πρόσωπα και δεδομένα. Προσοχή σε συνεργασίες που δεν ανταποκρίνονται στα ιδεώδη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Οι δύο όψεις του νομίσματος»
Η καθημερινή ζωή αλλάζει και γίνεται πιο τραχιά και συνάμα πιο ενδιαφέρουσα. Θα είστε σε ένα συνεχές τρέξιμο που από τη μια θα σας ενθουσιάζει και από την άλλη θα σας κουράζει. Από τα μια, θα έχετε τα ηνία της κούρσας και από την άλλη, κάπου βαθειά μέσα σας, θα θέλατε να μοιραστείτε το ζυγό με κάποιον άλλο. Είναι σημαντικό να έχετε διαλλείματα ξεκούρασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Το γεφύρι της Άρτας»
Η αυτοπεποίθηση εναλλάσσεται με την εριστικότητα, πράγμα που σημαίνει πως εκεί που κάτι φτιάχνετε στα αισθηματικά εκεί γκρεμίζεται. Έχετε την ανάγκη να ξεκινήσετε κάτι νέο στην αισθηματική ζωή, όμως είναι σημαντικό να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό και να δείξετε πραγματικά διάθεση, πέρα από το να ζήσετε τις χαρές της σχέσης, να δεχτείτε και τις δεσμεύσεις της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Εχθροί ή σύμμαχοι»
Αυτή την εποχή θέλετε να ξεχωρίσετε και να ηγηθείτε μιας νέας κίνησης που αφορά στην οικογένεια, όμως ίσως δε λαμβάνετε υπόψη σας κάποιες παραμέτρους που σχετίζονται με τους κανόνες και τις αρχές των άλλων και πιθανόν να προκύψουν κάποιες έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Επιπλέον, θα πρέπει να αξιολογήσετε με ιδιαίτερη προσοχή προτάσεις που στοχεύουν να αλλάξουν άρδην τις συνθήκες της ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Δεν θέλετε να βρεθείτε στον αέρα»
Όσο και αν είστε ζώδιο του αέρα, αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι δε θέλετε να ξέρετε που βρίσκεστε και ως εκ τούτου είναι σημαντικό τα λόγια και οι υποσχέσεις κάποιων να έχουν συνυπολογιστεί με βάση και τις συνέπειες που θα έχουν σε εσάς. Ιδιαίτερα σε χάρες, εξυπηρετήσεις και μεσολαβήσεις αξίζει να είστε προσεκτικοί και να μη βασίζεστε αποκλειστικά και μόνο στις καλές προθέσεις γιατί μπορεί να εκτεθείτε.

ΙΧΘYΕΣ 
«Οικονομικά ανοίγματα»
Η οικονομική σας ανεξαρτησία ίσως συνεπάγεται για αρχή μια στήριξη ή ενίσχυση από άλλους οι οποίοι είτε δε θέλουν να αναλάβουν το ρόλο του χορηγού είτε θέλουν να έχουν λόγο για το τι, πως και γιατί. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί να βρείτε μια λύση που θα εξυπηρετεί εν μέρει τις απαιτήσεις των δύο πλευρών. Αποφύγετε να ενεργήσετε αψήφιστα γιατί οι τωρινές κινήσεις θα σας ακολουθούν για πολύ καιρό.
Χριστίνα Δημοπούλου
Χριστίνα Δημοπούλου

Πηγή: astrology.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...