26 Σεπ 2012

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 27/9

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει… Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!...

ΚΡΙΟΣ
aries
Μπαίνετε σε φάση απομόνωσης ή ρομαντικής αναπόλησης και αυτό κάπως σας ξεκουράζει από την δυναμική σας δράση. Γενικά, κουράζεστε με την υπερβολική σας δραστηριότητα και χρειάζεστε πάντα τέτοιες φάσεις γιατί γαληνεύει το νευρικό σας σύστημα. Ο Ζυγός είτε σύντροφος είτε στενή σχέση υπάρχει στην ζωή σας και σας υπενθυμίζει ότι υπάρχει πνεύμα συνεργασίας, αρμονίας αλλά και μερικές φορές αδυναμίας. Τα καταφέρνετε και πολλοί άνθρωποι εξαρτώνται από εσάς. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να τους βοηθάτε να έχουν αυτοδυναμία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χάσετε την πολυπόθητη αρχηγία ή την πρωτιά. Πάντως τα καταφέρνετε και μπορεί να κερδίσετε μια καλή συνεργασία ή μια δουλειά που ίσως σχετίζετε και ένας Σκορπιός.

ΤΑΥΡΟΣ
taurusΗρεμούν τα πνεύματα από την ένταση των προηγούμενων ημερών. Ο θυμός ή η έντασή σας θα βρει σίγουρα κάπου να εκτονωθεί και θα βρείτε και πάλι τους ρυθμούς σας. Παρόλα αυτά, προσπαθείτε να φέρετε την ισορροπία στην καθημερινότητά σας γιατί σας έχουν πέσει πάρα πολλές υποχρεώσεις αυτήν την περίοδο. Είτε σαν γονείς είτε μέσα στην οικογένεια, είτε στην επαγγελματική σας καθημερινή κατάσταση. Όταν είστε ψύχραιμοι και ήρεμοι τα καταφέρνετε. Να μην ξεχνάτε κάπου-κάπου να χαρίζετε στον εαυτό σας τις βολές που του αρέσουν όπως ένας υπνάκος το μεσημέρι ή ένα καλό φαγητό το βράδυ. Επειδή είστε πολύ σταθεροί σε απόψεις και στον τρόπο ζωής σας, καμιά φορά χρειάζεται να αλλάξετε κάποιες συνήθειες που δεν σας κάνουν καλό για να εξελιχθείτε. Ο Ζυγός πάντως προσφέρεται για συνεργασίες. Η σχέση σας με Ιχθύ θα εξελιχθεί περισσότερο, αν βάλετε ανάμεσά σας και την έννοια της φιλίας. Έχετε πάντως ανοίγματα για να τα καταφέρετε οικονομικά και με την μεγαλύτερη επικοινωνία θα τα καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας αλλά είστε και κάπως μπερδεμένοι, όταν δεν κινείστε επικοινωνιακά και πρέπει να βγάλετε συμπεράσματα μέσα από τον συναισθηματισμό σας. Είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείτε γιατί μπορεί να χάνετε τη φοβερή κρίση σας ή την αεράτη επικοινωνία σας. Πάντως, έχετε δημιουργική συμπεριφορά και θα κάνετε κινήσεις να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στην καριέρα σας. Ο Ιχθύς σας μπερδεύει και δεν ξέρετε ακριβώς πώς να φερθείτε για να τον βγάλετε από τις ψευδαισθήσεις και δεν είναι απαραίτητο να είναι ερωτική επαφή, ίσως να είναι συνεργάτης σας ή φίλος σας και να σας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Για αυτό εσείς να μείνετε με τον εαυτό σας για να είστε σίγουροι ότι οι κινήσεις σας είναι σωστές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Προσπαθείτε να προσεγγίσετε καταστάσεις μέσα από φίλους και ομάδες αλλά δεν καταφέρνετε να είσαστε τελικά μέσα στον στόχο σας. Κινείστε περισσότερο κάτω από τις κουρτίνες γιατί δεν θέλετε να φαίνεστε. Αυτό κάνει καλό στην ερωτική σας ζωή γιατί δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας για κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Το πιο δυνατό σας σημείο είναι ο τρόπος που ανταποκρίνεστε απέναντι στις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων και αυτό σας κάνει δημοφιλείς και αγαπητούς.

ΛΕΩΝ
leo
Είστε κοντά σε ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, προσπαθώντας να πιάσετε το σφυγμό τους. Από την άλλη, έχετε καταλάβει ότι οι συνεργασίες μάλλον θα σας δώσουν «ψωμί» για αυτό να είστε περισσότερο ανοικτοί αυτή την περίοδο. Η Αφροδίτη παραμένει να σας πριμοδοτεί με λάμψη αλλά κυρίως ανοίγει και τις πιο σκληρές καρδιές και αυτό είναι ένα βήμα εξελικτικό για σας. Ταξίδι και γνώσεις κυρίως με θέματα καλλιτεχνίας ή δημιουργίας θα σας δώσουν την επαγγελματική ευκαιρία που αναζητάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Κάνετε σχέδια οικονομικά και προσπαθείτε να κερδίσετε από οτιδήποτε είναι ικανό να σας φέρει χρήματα. Έχετε καταλάβει βέβαια αυτή την περίοδο ότι όσο πιο κοντά είστε στους άλλους τόσο θα κάνετε καλύτερα την δουλειά σας. Πάντως, προσπαθείτε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους ως προς κάποιες ομάδες που συνεργάζεστε ή φίλους που κάνετε από κοινού κάτι και με την δική σας δυναμική παρέμβαση αυτό θα πετύχει. Νιώθετε πάντως σφιγμένοι απέναντι στη σχέση σας ή βιώνετε προσωπική μοναξιά και αυτό σας απομονώνει. Όλα πάντως χρειάζονται για να βρούμε τον εσωτερικό εαυτό μας και από αυτό εσείς δεν απέχετε πολύ.

ΖΥΓΟΣ
libraΑναζητάτε την υποστήριξη από φίλους ή το σύντροφο γιατί νοιώθετε ότι μόνοι σας μπορείτε να κάνετε πράγματα αλλά μαζί με κάποιον άλλο πολύ περισσότερα. Υπάρχει μια εύνοια αυτή την στιγμή σε εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Πολλά πράγματα που είχατε σχεδιάσει θα γίνουν γιατί είσαστε ευέλικτοι και επικοινωνιακοί και βρίσκετε εύκολα λύσεις. Οι ιδέες σας μπορεί τώρα να βρουν θέση για πράξη. Ο Ιχθύς ή ένα άτομο που ζει λίγο στα σύννεφα σας βάζει σε καταστάσεις ψευδαίσθησης αλλά προς το παρόν αυτό σας βολεύει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpioΟ Άρης που είναι στο ζώδιο σας σάς δίνει λύσεις και σας βοηθάει να αποκαλύψετε διάφορα κρυμμένα μυστικά που δεν είχατε μέχρι τώρα εντοπίσει, κυρίως μέσα στις συνεργασίες σας ή σε μια σχέση που σας ενδιαφέρει άμεσα. Καλό είναι να κάνετε διαπιστώσεις γιατί έτσι ξεκαθαρίζει το τοπίο. Το ίδιο μπορεί να σας συμβεί και σε θέματα προσωπικά που αφορούν καθαρά στη στάση ζωής που θα κρατήσετε απέναντι σε κάποιες καταστάσεις. Το καλό είναι ότι, όταν δίνετε συναίσθημα ή παίρνετε, είστε τελείως διαφορετικοί γιατί εκφράζεται η προσωπικότητά σας σε όλο της το μεγαλείο. Επιδιώξτε το και κυρίως μέσα στον χώρο του σπιτιού σας που σας δημιουργεί ασφάλεια και ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Μπαίνετε σε καλύτερη φάση, κυρίως συναισθηματικά και νοιώθετε πιο ήρεμοι και γαλήνιοι. Προσέξτε τις μεταφορές πληροφοριών γιατί μπορεί να πείτε τα πράγματα όπως εσείς τα θέλετε και όχι όπως είναι η πραγματικότητα. Βγαίνετε σιγά σιγά προς τα έξω και κάνετε κινήσεις για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση ή την οικονομική ακόμα και μέσα από νέες γνώσεις. Αν έχετε κρυφή ερωτική ζωή, μπορεί να σας κάνει να μείνετε για λίγο στο περιθώριο ή να σας μπερδέψει ως προς τις πραγματικές σας ανάγκες. Μια ευκαιρία από το εξωτερικό μπορεί τώρα να βγει μπροστά σας και να σας ανοίξει τους ορίζοντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Μπαίνετε σε μια ήρεμη φάση που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε πιο εύκολα κάποιες οικονομικές σας απαιτήσεις. Μια νομική υπόθεσή σας θα λήξει πολύ καλά και μάλλον μπορεί να πάρετε και χρήματα πίσω. Από την άλλη, έχετε γίνει περισσότερο διεκδικητικοί στον χώρο της δουλειάς σας και αυτό σας δημιουργεί εικόνα σταθερότητας αλλά και γνώσης για το πώς τελικά θα πετύχετε τους στόχους σας. Το ερωτικό σας άνοιγμα δε θα σας βοηθήσει μόνο σε θέματα προσωπικά αλλά και σε όλες σας τις επαφές γιατί θα γίνετε πιο προσβάσιμοι στους γύρω σας. Ο Δίδυμος προσπαθεί πάντως να επικοινωνήσει μαζί σας ή να σας μεταφέρει κάποιες γνώσεις που μπορεί να σας είναι απαραίτητες. Παρατηρήστε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω σας γιατί αυτό θα σας κάνει πολύ καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Κάνετε τον απολογισμό σας σε συναισθηματικό επίπεδο και διαπιστώνετε ότι θα ήταν καλύτερα να δείξετε προς τα έξω το άλλο σας το πρόσωπο που έχει ευαισθησία και κατανόηση στις ανάγκες των άλλων. Όχι ότι δεν το κάνετε αλλά πολλές φορές αποστασιοποιείστε γιατί νομίζετε ότι αυτό είναι το σωστό. Πάντως, το να ανταγωνίζεστε άτομα που έχετε το ίδιο δυναμικό δεν σας κάνει και πολύ καλό, μάλλον σας πειράζει γιατί πάει κόντρα στις αρχές σας που είναι η ομάδα και οι φίλοι που δουλεύουν όλοι μαζί. Το θέμα με ένα Σκορπιό θα λυθεί ευκολότερα από σήμερα και κυρίως αν τον πλησιάσετε ή του δείξετε ότι είστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσετε αλλιώς το κοινό σας θέμα. Υποχρεώσεις προς τρίτους ή χρήματα που περιμένετε από συνεργάτες θα σας δοθούν αλλά δε θα είναι το ποσό που περιμένατε.

ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Νιώθετε ότι είστε πιο κοντά στον εαυτό σας γι' αυτό κινείστε με άνεση και αυτοπεποίθηση. Το καλό με εσάς είναι ότι είστε πολύ θετικά άτομα σε πολλά πράγματα και μάλλον το κάνετε ασυνείδητα. Μόνο όταν σχετίζεστε με άτομα που σας αποπροσανατολίζουν ή είναι υπερβολικά περίεργα δεν μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας γιατί συνήθως επηρεάζεστε από τους γύρω σας. Γι' αυτό να είστε προσεκτικοί με τις επαφές σας και με τα άτομα που παίζουν ρόλο στην ψυχοσύνθεσή σας. Οικονομικά, έχετε συνέχεια ευκαιρίες και νιώθετε ότι από κάτι πάντα σώνεστε. Η συνεργασία με ένα Λιοντάρι σας ζορίζει γιατί χρειάζεται να είστε πάντα έτοιμοι για τα αιτήματά τους. Καλή επαφή με Καρκίνο ή Σκορπιό θα σας βοηθήσει.
Πηγή: astrology
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...