2 Ιαν 2012

Χριστουγεννιάτικη Αποσπερίδα για παιδιά και μεγάλους στον Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς (Videos)

 
Ο Μητροπολιτικός Ναός της Μεγάλης Παναγιάς, γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές σε μια γεμάτη ζεστασιά γιορτή αγάπης και προσφοράς πού όργανωσε ο πρωθιερέας του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Μαραγκός.
 
Την γιορτή παρουσίασε με επιτυχία ο π.Πέτρος Μαραγκός ο οποίος μετέφερε τα επίκαιρα μηνύματα των Χριστουγέννων με έναν ξεχωριστά μοναδικό τρόπο ώστε να....
γίνουν εύληπτα στα αυτιά των μικρών αλλά και των πιστών που παρακολούθησαν τη γιορτή κατακλύζοντας τον Ιερό Ναό.
 
Η εκδήλωση περιελάμβανε απαγγελίες από σπάνια χριστουγεννιάτικα ποιήματα,ανάγνωση πεζών κειμένων, προβολή ταινίας και παραδοσιακά κάλαντα. Πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά του Νησιού μας, που σκόρπισαν χαρά στους παρευρισκόμενους.
 
Τα λόγια όμως είναι πολύ λίγα και η όποια περιγραφή δεν μπορούν με τίποτα να περιγράψουν συναισθήματα και βιώματα με την χαρά να ζωγραφίζεται στα λαμπερά προσωπάκια ή πολύ περισσότερο να υποκαταστήσουν τις εικόνες που καταγράψαμε.
Δείτε videos με αποσπάσπατα:
Μετά από σύντομο χαιρετισμό από τον Πρωθιερέα,
Δείτε video :
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με προσευχή από τον Ματθαίο Σκαγιά
Δείτε video :
Ακολούθησε απαγγελία ποιήματος από την Φλώρα Βλασσοπούλου,
Δείτε video :
 
Απαγγελία ποιήματος από την Κατερίνα Βλασσοπούλου,
Δείτε video :
 
Απαγγελία ποιήματος από την Γωγώ Γαλανάκη,     
Δείτε video :
 Ανάγνωση πεζού κειμένου από τον Κοσμά Μαραγκό,
Δείτε video :
Η ξεχωριστή γιορτή πλαισιώθηκε από την προβολή video που επιμελήθηκαν ο Αθανάσιος Κουσαθανάς Peter και ο Ιάσωνας Ορόσκο με ετεροδιηγητικό αφηγητή τον π. Πέτρο Μαραγκό.
Δείτε video :
 Δείτε video 
 Λείψανα απο τα Αγια Νήπια
 
Ανάγνωση πεζού κειμένου από την Αννα Μπατή
Δείτε video :
Στην συνέχεια ακούστηκαν παραδοσιακά Κάλαντα από την παιδική χορωδία
Δείτε video :
 
Κλείνοντας την εκδήλωση ο Αιδεσιμώτατος ευχαρίστησε όλους όσους εργάσθηκαν για την πραγματοποίησή της και κυρίως όλα τα παιδιά που συμμετείχαν θυσιάζοντας κόπο και χρόνο και ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους πιστούς καλές γιορτές.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρωθιερέα του Ναού Πρωτοπρεσβύτερο Πέτρο Μαραγκό και στον Πρωτοπρεσβύτερο Εμμανουήλ Γαλανάκη, που με την άριστη και απρόσκοπτη συνεργασία τους μπόρεσαν για μια ακόμη φορά να φέρουν αυτό το άριστο αποτέλεσμα που καθήλωσε όλους τους παρευρισκομένους.
 
Μετά το πέρας της γιορτής προσφέρθηκαν τσάι,αναψυκτικά και γλυκίσματα για όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση αυτή.

Συντάκτης : Ντίνα Πρωτογεράκη
Πηγή : Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...