1 Ιαν 2012

Ζήστε τον έρωτά σας το 2012

 
Οι γιορτές φθάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους και ήδη έχουν περάσει αρκετοί μήνες απομόνωσης και μοναξιάς. Η καθημερινότητα επηρεάζει κι εσάς και τον σύντροφό σας. Δεν έχει σημασία τι είδους σχέση έχετε ή ποια είναι η προσωπικότητά σας. Αυτό που έχει σημασία είναι τον νέο χρόνο να ακολουθήσετε τα επτά βήματα που θα......
φέρουν ανανέωση στη σχέση σας και θα κάνουν πιο ισχυρές τις βάσεις του δεσμού σας, όπως προτείνουν οι California Psychics.

1. Αγαπήστε περισσότερο

Μπορεί να αγαπάτε πολύ ή λίγο. Δεν έχει σημασία. Πάντα υπάρχει περιθώριο για περισσότερο. Η αγάπη είναι η βάση για πίστη, υγεία και δύναμη. Εξάλλου, όσο περισσότερη αγάπη δίνουμε τόσο περισσότερο θα πάρουμε πίσω, καθώς κάθε φορά που χαμογελάμε, αγκαλιάζουμε ή ακουμπάμε τον ώμο κάποιου φιλικά παράγουμε χημική ένωση που προκαλεί αμοιβαία αισθήματα.

2. Φιληθείτε περισσότερο

Ένα παθιασμένο, αληθινό συναισθηματικό φιλί δεν λέει ποτέ ψέματα. Το φιλί σταματά διαφωνίες, γκρίνιες, καυγάδες, ενώνει καρδιές και ανθρώπους και πάντα κάνει την επιθυμία πιο έντονη.

3. Αφήστε τις άσχημες συνήθειές σας

Υπάρχουν καλά σημεία σε μία σχέση αλλά δεν μπορείτε να παραβλέπετε και τα αρνητικά, αυτά που πληγώνουν τον σύντροφό σας. Ό,τι πληγώνει μπορεί να είναι η κριτική, το ψέμα, οι απειλές, η γκρίνια, στοιχεία που απομακρύνουν τα ζευγάρια. Ενόψει του νέου χρόνου σκεφτείτε τα λάθη που κάνετε στη σχέση σας και αφήστε στην άκρη τις κακές συνήθειές σας που ξέρετε ότι πληγώνουν το έτερον ήμισύ σας και ανανεώστε τη σχέση σας.

4. Διαφωνήστε με σωστό τρόπο

Δεν είπε κανείς να συμφωνείτε με όλα για να μην χαλάτε τη σχέση σας, αλλά και ο τρόπος που διαφωνείτε μετράει. Δεν χρειάζεται να είστε υποτιμητικός ή προσβλητικός. Μην λέτε συνέχεια «εσύ», αλλά αναλάβετε κι εσείς την ευθύνη των κακώς κειμένων. Ακούστε και καταλάβετε τι ακριβώς λέει ο σύντροφός σας. Δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος σε μία διαφωνία…

5. Νιώστε οικειότητα

Μπορεί το σεξ να είναι βασικό συστατικό σε μία σχέση, να είναι τρόπος επικοινωνίας με τον σύντροφό σας αλλά μην περιορίζεστε μόνο σ’ αυτό. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να αισθανθείτε οικειότητα με τον σύντροφό σας, όπως είναι η συναισθηματική και πνευματική επικοινωνία, η εμπιστοσύνη μεταξύ σας, η κατανόηση, η ανάγκη να είστε ευάλωτοι μαζί του, ώστε τελικά το σεξ να είναι το επιδόρπιο της σχέσης και όχι το κυρίως πιάτο.

6. «Στερεώστε» τη σχέση σας

Οι πειρασμοί είναι πολλοί και για τους δύο. Αν θέλετε να αποφύγετε έναν χωρισμό ή το μοιραίο απλώς λάβετε τα κατάλληλα μέτρα. Σκεφτείτε τα καλά της σχέσης σας, μην παραμελείτε τον σύντροφό σας, κάντε κάτι καλό για εκείνον τουλάχιστον μια φορά η μέρα.

7. Μην είστε ανασφαλής

Πολλοί βλέπουν τον έρωτα σαν πόλεμο γιατί απλώς δεν ξέρουν πώς να αγαπάνε. Γεμίζουν ανταγωνισμό και ανασφάλεια και αρχίζουν τον βομβαρδισμό. Δεν είναι έτσι. Δεν πειράζει να είστε αδύναμοι. Δεν χρειάζεται να τα ξέρετε όλα, ζητήστε τη βοήθεια του συντρόφου σας και ρωτήστε τον τι περιμένει από εσάς. Συνεννόηση, σεβασμός και ασφάλεια είναι στοιχεία που χαρίζουν μία αρμονική σχέση. Αφήστε τον να σας δείξει πώς θέλει να τον αγαπάτε.
Πηγή : real.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...