24 Σεπ 2014

Προμήθεια δύο Απορριμματοφόρων Οχημάτων στο Δήμο Μυκόνου

Την προμήθεια με δημόσιο διαγωνισμό κινητού μηχανολογικού εξοπλισμού αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, για τον εκσυγχρονισμό του στόλου των οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας, συνολικού προϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ.......


Περίληψη Διακήρυξης Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια Απορριμματοφόρων Οχημάτων
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Μυκόνου Κ. Κουκάς προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά για την προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων, προϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

Η προμήθεια αφορά απορριμματοφόρα οχήματα και συγκεκριμένα:

1. Ένα (1) απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας χωρητικότητας 4m³

2. Ένα (1) απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας χωρητικότητας 12m³

Οι φάκελοι των προσφορών μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο δημοτικό κατάστημα Μυκόνου, που βρίσκεται στην παραλία Μυκόνου και ενώπιον της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού στις 23 του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00'.

Οι προσφορές θα επιδοθούν στην επιτροπή διενέργειας της προμήθειας την ημέρα και ώρα που θα γίνει ο διαγωνισμός αυτοπροσώπως από τους διαγωνιζόμενους με την επίδειξη της ταυτότητας τους ή από εκπροσώπους αυτών προσκομίζοντας στην περίπτωση αυτή μαζί με την προσφορά και βεβαίωση εκπροσώπησης, βεβαιούμενου του γνησίου της υπογραφής του εκπροσωπούμενου από αρμόδια δικαστική ή διοικητική αρχή ή συμβολαιογράφο.

Οι προσφορές μπορεί να αποστέλλονται στην υπηρεσία με οποιοδήποτε τρόπο και παραλαμβάνονται με απόδειξη, με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέρχονται στην υπηρεσία μέχρι την προηγουμένη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος:

α) Έλληνες πολίτες,
β) Αλλοδαποί,
γ) Νομικά πρόσωπα ημεδαπά ή αλλοδαπά,
δ) Συνεταιρισμοί και
ε) Ενώσεις προμηθευτών και Κοινοπραξίες προμηθευτών που υποβάλουν κοινή προσφορά.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε ποσοστό 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης, χωρίς το Φ.Π.Α., δηλαδή 3.252,00 ευρώ.

Η προμήθεια θα κατακυρωθεί σε συμμετέχοντα, η προσφορά του οποίου κριθεί τεχνικά αποδεκτή και έχει τη χαμηλότερη τιμή (ή συμφερότερη προσφορά).

Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου (τηλ. 22890-23261, Αρμόδιος υπάλληλος: Μιχαήλ Ασημομύτης-Στάης).
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...