27 Σεπ 2014

Οι 25 καλύτερες γόβες της σεζόν!! Έντονη τάση στο vintage!!

Η επιστροφή στα παλιά και αγαπημένα, τα περίτεχνα τακούνια και ο νέος βασιλιάς του print!! Ο ερχομός του φθινοπώρου θέλει τη γυναίκα κομψή, σικάτη και πολύ θηλυκή ποντάροντας στην απλότητα και τα ξεκάθαρα κοψίματα και μοτίβα. Μετά από αρκετά χρόνια βλέπουμε μία έντονη τάση στο vintage. Αν έπρεπε να βάλουμε ένα γενικό τίτλο στις γόβες που θα πρωταγωνιστήσουν θα ήταν ''οι σταθερές αξίες κερδίζουν την παρτίδα''!!....
Η ολική επαναφορά της μυτερής γόβας αλλά και η επιλογή μαύρου, μπεζ και λεοπάρ είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουμε με την πρώτη ματιά.
Δε θα γινόταν να λείπουν και τα πιο περίτεχνα μοτίβα. Μετρ του είδους Sophia Webster, Christian Louboutin και Dolce & Gabbana. Οι τελευταίοι έχουν δημιουργήσει τα πιο μοναδικά τακούνια που είδαμε για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-2015. Αποδεικνύουν πως μία και μόνο λεπτομέρεια μπορεί να σε ξεχωρίσει και να κάνει τη διαφορά που έχει ανάγκη ένα σύνολο!!
Το λεοπάρ παραμένει, αλλά δυναμική είσοδο κάνει το snake print. Οι ειδικοί της μόδας λένε πως είναι η χρονιά του. Jimmy Choo, Miu Miu, Salvatore Ferragamo και Tabitha Simmons δείχνουν το δρόμο. Ακολουθήστε παρακαλώ.

Τα τακούνια που θα συναντήσετε είναι δύο ειδών. Το κλασικό λεπτό και το τετράγωνο για πιο ξεκούραστο περπάτημα και μεγαλύτερη ένταση!!


Οι 25 καλύτερες γόβες της σεζόν
 9. J.Crew
10. Fendi

13. Miu Miu
21. Casadei
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...