30 Σεπ 2014

Η ... Μύκονος ανοίγει την αγορά της Ινδίας - πρότυπο υδάτινο πάρκο στη Μουμπάι κατασκευάσθηκε "κατ'εικόνα και καθ'ομοίωση" του ελληνικού νησιού (video)

Το πρώτο διεθνές πρότυπο υδάτινο πάρκο στην Ινδία, με έμπνευση και αρχιτεκτονική Μυκόνου,  άνοιξε την περασμένη εβδομάδα λίγο έξω από την πόλη Μουμπάι, με στόχο.....
να αποτελέσει έναν απο τους μεγαλύτερους προορισμούς ψυχαγωγίας στην Ινδία για ντόπιους και ξένους.

Το πάρκο ονομάζεται Aquamagica και, όπως είπε στα εγκαίνια ο διευθύνων σύμβουλος της ιδιοκτήτριας εταιρείας Adlabs Entertainment Ltd, Kapil Bagla, έχει διαμορφωθεί με θέμα τη Μύκονο της Ελλάδας.

Oι ιδιοκτήτες του τονίζουν ότι έχει σχεδιασθεί προκειμένου να είναι "ένας παντός καιρού προορισμός ψυχαγωγίας", διαθέτοντας 14 είδη νεροτσουλήθρας, πισίνες με κύμα, καταρράκτες, συναρπαστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, επιλογές φαγητού σε αρκετά εστιατόρια (ένα ονομάζεται AMMOS), κ.α.

To Aquamagica αναπτύσσεται σε 138 στρέμματα 90 χλμ. έξω από τη Μουμπάι, των 20 εκατ. κατοίκων. Διεθνείς κατασκευαστές επιμελήθηκαν τις εργασίες στο πάρκο, το οποίο όλο το χρόνο θα φιλοξενεί Ινδούς και διεθνείς καλλιτέχνες και DJs για την προσέλκυση νεαρής ηλικίας τουριστών από την Ινδία, αλλά και άλλες χώρες.

Πρωταρχικός στόχος είναι η προσέλκσυη Ινδών, καθώς, όπως είπε ο πρόεδρος της Adlabs, Manmohan Shetty, με το Aquamagica, κάθε Ινδός θα είναι σε θέση να απολαύσει διεθνούς επιπέδου εμπειρίες χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Το ψυχαγωγικό συγκρότημα έχει δημιουργήσει πάνω από 2.000 θέσεις εργασίας, με τη συντριπτική πλειονότητα να έχει καλυφθεί από ντόπιους, που έχουν εκπαιδευτεί.

Το έργο έχει κατασκευασθεί με όλες τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές, έχοντας και μια δεξαμενή συλλογής βρόχινου νερού, που καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων του Aquamagica.

To Aquamagica, όπως κατανοεί ο καθένας, αποτελεί το ιδανικό μέσο για την Ελλάδα για το άνοιγμα της Ινδικής αγοράς, καθώς ο σχεδιασμός και η φιλοσοφία Μυκόνου, προδιαθέτουν θετικά τους Ινδούς για τη χώρα μας.
Δείτε Video
https://www.youtube.com/watch?v=U3VeULSQfUY
via:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...