30 Σεπ 2014

Πρόσληψη στο Δήμο Μυκόνου, ενός Επιστημονικού Συνεργάτη, σε θέματα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων

Την πρόσληψη ενός Επιστημονικού Συνεργάτη του Δημάρχου, σε θέματα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων, o οποίος θα απασχολείται να προωθεί, αναπτύσσει και καλλιεργεί τις σχέσεις μεταξύ Δήμου και Διεθνών, Ευρωπαϊκών Οργανισμών καθώς και Οργανώσεων Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  θα προωθεί και αναπτύσσει τις σχέσεις συνεργασίας με πόλεις του Εξωτερικού..........

Το γεγονός ότι ο Δήμος Μυκόνου εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 59, παρ. 3 του Ν. 3852/ 2010, οπότε και ορίζονται έως τρεις (3) αντιδήμαρχοι [σχετική η με αρ. 148/2014 (ΑΔΑ: ΩΙΡΝΩΚΚ-7ΟΩ) Απόφαση Δημάρχου σύμφωνα με την οποία ορίστηκαν τρεις (3) Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Μυκόνου], και επομένως οι θέσεις ειδικών συνεργατών, επιστημονικών συνεργατών, ειδικών συμβούλων ανέρχονται σε δύο (2) καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μιας (1) θέσεως Επιστημονικού Συνεργάτη του Δημάρχου σε θέματα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων.

Έργο του θα είναι να συνεργάζεται με το δήμαρχο και να διατυπώνει προφορικά η γραπτά συμβουλές καθώς και να:
· Προωθεί, αναπτύσσει και καλλιεργεί τις σχέσεις μεταξύ Δήμου και Διεθνών, Ευρωπαϊκών Οργανισμών καθώς και Οργανώσεων Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

· Προωθεί και αναπτύσσει τις σχέσεις συνεργασίας με πόλεις του Εξωτερικού.

· Προωθεί, αναπτύσσει και καλλιεργεί τις σχέσεις τεχνικής, επιστημονικής, πολιτιστικής συνεργασίας με φορείς και με δίκτυα πόλεων του Εξωτερικού, σε συνεργασία με τους Φορείς του Δήμου.

· Μεριμνά για τη τεχνική και επιστημονική υποστήριξη των δραστηριοτήτων του Δήμου στο Εξωτερικό και εξασφαλίζει την αξιοποίηση των εργασιών των πάσης φύσεως συνεδρίων στα οποία μετέχει ο Δήμος.

· Επιμελείται και διεκπεραιώνει κάθε σχετική εργασία για την οργάνωση τελετών δεξιώσεων, γευμάτων, εορτών, υποδοχής και ξενάγησης διαφόρων προσωπικοτήτων.

· Ενημερώνει τους Δημότες για την αποστολή του Δήμου ως Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προβάλλει τις δραστηριότητες αυτού και φροντίζει για την δημιουργία ενδιαφέροντος των Δημοτών με σκοπό την συνεργασία τους μαζί τους.

· Προγραμματίζει εκδηλώσεις επικοινωνίας του Δημάρχου με τους κατοίκους του Δήμου για την διαπίστωση των αναγκών τους και την καταγραφή από κοντά των προβλημάτων τους.

· Συλλέγει τις αποστελλόμενες στο Δήμο εκδόσεις, αξιολογεί την χρησιμότητά τους και εισηγείται στο Δήμαρχο τον τρόπο χρησιμοποίησής του.

· Παρακολουθεί τον ημερήσιο και περιοδικό, διεθνή, αθηναϊκό και τοπικό τύπο και επιμελείται εφόσον υπάρχει ανάγκη την δημοσίευση ανάλογων απαντήσεων, συνεργαζόμενων προς τούτο με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και τον Δήμαρχο.

· Ταξινομεί και αρχειοθετεί στο τηρούμενο βιβλίο, δημοσιεύματα κάθε μορφής που αφορούν την τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Δήμο ειδικά και ενημερώνει πάνω σε αυτά τον Δήμαρχο και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται

Β) Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου ΑΕΙ ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής

Γ) Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Πανεπιστημίου ΑΕΙ ή ισότιμο μεταπτυχιακό Δίπλωμα της αλλοδαπής σύμφωνο με το αντικείμενο της θέσης (Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, Δημόσια Διοίκηση)

Δ) Να έχουν επαγγελματική εμπειρία σε θέματα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων στο Δημόσιο τριών ετών. 
 
Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:

• Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

• Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

• Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Ε) Να έχουν αποδεδειγμένη πολύ καλή γνώση τουλάχιστον δύο (2) ξένων (ευρωπαϊκών) γλωσσών

ΣΤ) Να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων, (γ) υπηρεσιών διαδικτύου

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά:

•Αίτηση

•Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007 (άρθρα 11 έως και 17).

• Βιογραφικό Σημείωμα

• Αντίγραφα Πτυχίων και Πιστοποιητικών Ξένων Γλωσσών

• Έγγραφα Τεκμηρίωσης Επαγγελματικής Εμπειρίας

• Έγγραφα/Πιστοποιητικά Απόδειξης Γνώσης Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων, (γ) υπηρεσιών διαδικτύου, όπως ισχύουν με τις κείμενες διατάξεις έως σήμερα θα κατατίθενται εντός πέντε (5) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσης στον τύπο, στο Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Μυκόνου.
Αρμόδια υπάλληλος: κα Τακούση Κωνσταντίνα
Τηλ. 2289023988, 
Fax. 2289022229, 
e-mail: mayor@mykonos.gr, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
 
Ο Δήμαρχος Μυκόνου
Κωνσταντίνος Π. Κουκάς
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...