27 Σεπ 2014

Μήνυμα Δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (27-09-2014)

“...Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού μας βρίσκει σχεδόν στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση μιας από τις πιο επιτυχημένες τουριστικές περιόδους στην ιστορία του νησιού μας. Εκατομμύρια επισκέπτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, χιλιάδες θετικά σχόλια....
στα social media, δεκάδες θετικά δημοσιεύματα και τηλεοπτικές αναφορές από διεθνή ΜΜΕ. 

Σε μια περίοδο που η χώρα μας δοκιμάζεται, εμείς με σκληρή δουλειά, επιμονή και πάνω από όλα με φιλότιμο, καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των επισκεπτών μας και να διαφημίσουμε το νησί αλλά και τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο. 

Πλέον ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά και πρέπει από σήμερα κιόλας να προετοιμαστούμε με ακόμη περισσότερη σοβαρότητα και συστηματικότητα για την επόμενη τουριστική περίοδο. Από την πλευρά μας, ως Δημοτική Αρχή, οφείλουμε να βελτιώσουμε τις βασικές υποδομές και να δρομολογήσουμε οριστικές και βιώσιμες λύσεις στα βασικά μας ζητήματα. 

Επίσης, αξιοποιώντας την δημιουργία –για πρώτη φορά– της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, να προχωρήσουμε σε μια οργανωμένη και στοχευμένη τουριστική προβολή στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. 

Βασικός μας στόχος η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου, μέσα από την αναβάθμιση της ποιότητας του παραδοσιακού τουρισμού και την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, για άλλη μια χρονιά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να κερδίσουμε και πάλι το διεθνή θαυμασμό.”
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...