9 Σεπ 2014

Σεπτέμβρης!! Ανοίξτε τη ντουλάπα και πάρτε το τζιν μπουφάν σας!! (15 Ιδέες)

Ψάχνετε το τέλειο κομμάτι για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας τις δροσερές μέρες του Σεπτέμβρη?? Το denim jacket, είναι το κομμάτι κλειδί για κάθε εμφάνιση, καθώς μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα!! Όλες έχουμε ένα jean μπουφάν στη ντουλάπα μας. Είναι το ιδανικό, αφού κάνει τα σύνολα στυλάτα, είτε είναι καθημερινά είτε λίγο πιο επίσημα....
Τα maxi φορέματα είναι το απόλυτο ταίρι για το jean μπουφάν!! Φόρεσε ένα μακρύ μαύρο ή λευκό δαντελένιο φόρεμα για μία casual εμφάνιση. Πιο boho αποτέλεσμα θα πετύχεις με ένα φόρεμα με prints.
Η καινούρια τάση για τα jean μπουφάν είναι να συνδυάζονται με maxi φούστες. Διάλεξε μία μακριά λεοπάρ φούστα ή μία σε παλ καλοκαιρινά χρώματα, φόρεσε ένα απλό t-shirt από πάνω ή ένα crop top, το μπουφάν σου και είσαι έτοιμη. Αν κρυώνεις ακόμα, ένα ωραίο φουλάρι στο λαιμό είναι το κατάλληλο αξεσουάρ.
Μη φοβηθείς να το συνδυάσεις με πιο καλά κομμάτια της ντουλάπας σου. Βάλε την καλή σου φούστα, τα ψηλοτάκουνα σου, το κόκκινο κραγιόν σου και το μπουφάν σου.
Σπάσε το total black look σου με ένα jean jacket. Ο απόλυτος συνδυασμός είναι το total black look με ένα jean jacket!! Ολοκληρώστε το look με ένα εντυπωσιακό κολιέ.
Δώσε μία νότα ισορροπίας στο ντύσιμο, όταν φοράς σορτσάκι, φορώντας το αγαπημένο μπουφανάκι σου.
Για πιο στυλάτη εμφάνιση φόρεσέ το σαν πουκάμισο. Κούμπωσέ το και συνδύασέ το με τη μακριά φούστα σου.
Το πιο hot trend είναι το jean με jean. Καλό είναι να προσέξεις λιγάκι τις αποχρώσεις που θα συνδυάσεις. Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι να φορέσεις παντελόνι σε ένα τόνο πιο σκούρα απόχρωση από το μπουφάν σου.
Φυσικά, δεν μπορώ να μην αναφέρω και το συνδυασμό με τα παντελόνια. Οι επιλογές είναι άπειρες, με κλασικά jeans, skinny παντελόνια σε διάφορα χρώμα, ακόμα και με σαλβάρια. Ένα statement κολιέ θα ολοκληρώσει το outfit.
Τα αξεσουάρ σου δεν χρειάζεται να είναι έντονα. Όσο πιο απλό τόσο πιο σικ. Ένα ζευγάρι σανδαλάκια ή μπαλαρινάκια, μερικά βραχιόλια ή ένα μακρύ διακριτικό κολιέ είναι ότι πρέπει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...