28 Αυγ 2014

Οι οικογενειακές στιγμές του Μπόνο των U2 στην Μύκονο

Αμέσως μετά τις διακοπές του Μπόνο και της συζύγου του, Άλισον Χιούσον στη Γαλλική Ριβιέρα, όπου παρευρέθηκαν μαζί με άλλους πολλούς σταρ στο πάρτι για τα 56α γενέθλια της «βασίλισσας της ποπ», Μαντόνα, οι δυο τους ταξίδεψαν.......
με την πολυτελή θαλαμηγό τους στα ελληνικά νησιά.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν για λίγες ημέρες στη Μύκονο, ενώ προηγουμένως πραγματοποίησαν και μια μικρή στάση στην Πάτμο. 

Ο φωτογραφικός φακός του Ηello τον απαθανάτισε επάνω στο σκάφος του, στο «Νησί των Ανέμων», με καλοκαιρινό Ιοοκ να απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο. Φυσικά, πάντα συντροφιά με την επί 33 χρόνια σύζυγο του, Άλισον Χιούσον, πραγματοποίησαν βουτιές στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου, ενώ έκαναν και βόλτες με το φουσκωτό.

Στο σκάφος μαζί τους βρίσκονταν τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, οι κόρες τους, Τζόρνταν και Μέμφις Ιβ και οι γιοι τους, Ελάιζα Μπομπ και Τζον Άμπρααμ. Τέλος, στην παρέα του Μπόνο (το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Πολ Ντέιβιντ Χιούσον) ήταν και ο ιδιοκτήτης της Diesel και ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες μόδας παγκοσμίως, Ρέντζο Ρόσο. Μάλιστα, ο Ιταλός επιχειρηματίας, δηλώνει φανατικός του νησιού των Κυκλάδων, στο οποίο δίνει το «παρών» τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά και γενικότερα των ελληνικών νησιών.
Δείτε φωτογραφίες
img630_-_Copy
img631
img631
img631_-_Copy_2
img631_-_Copy
img631_-_Copy_3
Πηγή : govastileto.gr
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...