24 Αυγ 2014

TOP 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού και εμείς βρισκόμαστε......
στην κοσμοπολίτικη Πάρο από όπου γράφεται το post αυτής της εβδομάδας. Μπορεί να έχετε φύγει οι περισσότεροι για τις διακοπές σας αλλά εμείς δε θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε χωρίς το αγαπημένο σας post.

Η μελαγχολία των τελευταίων ημερών του καλοκαιριού κυριεύουν τους περισσότερους αλλά εμείς θα σας κρατήσουμε την καλύτερη μουσική παρέα, για να σας θυμίζουμε πως με καλή μουσική αλλά και καλή διάθεση πάντα είναι καλοκαίρι!

TOP – 10 Music countdown και αυτή την εβδομάδα λοιπόν από το Mykonos Ticker, το post μέσα από το οποίο εσείς είστε αυτοί που διαλέγετε τα καλύτερα διεθνή αλλά και Ελληνικά τραγούδια για τα charts μας.

Μια Ελληνική παραγωγή ήταν να μην πιάσει θέση στο νούμερο ένα. Η αγάπη σας μεγάλη το ίδιο και το πώς μας το ζητάτε στα clubs. Bang La decks και Zouka.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1.       Bang La Decks – Zouka
2.       Playmen & Mindblow feat Locomondo – Chimbo
3.       Kiesza - Hideaway (Extended)
4.       Low Deep T – Got to find love
5.       Nikos Ganos – Walking alone (KeengBoy & Nikos Markoglou official remix)
6.       Faul & Wad Ad vs. Pnau - Changes
7.       Jason Derulo feat Snoop Dogg – Wiggle
8.       Nora en Pure & Sons of Maria – Uruguay (Original mix)
9.       Wawa - Calabria
10.   Psy feat Snoop Dogg – Hangover

Με μία συνεργασία έκπληξη ως νέο entry κλείνουμε αυτό το chart. Ο γνωστός μας Psy ο άνθρωπος που έκανε έναν ολόκληρο πλανήτη να χορεύει το γνωστό Gangnam style, συνεργάζεται με τον Snoop Dogg στο τραγούδι Hangover. Με ένα hangover περνάμε στον αγαπημένο σας σε αυτό το chart Στέφανο Δημοσθένους, ο οποίος μαζί με τον Bo μας λένε σε θέλω ξανά.
Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1.       Στέφανος Δημοσθένους feat. Bo – Σε θέλω ξανά
2.       Unique feat Alessandra Assimov – Αγάπη σαν καλοκαίρι
3.       Kings – Mojito
4.       Διονύσης Σχοινάς – Ομορφαίνεις τη ζωή μου (Pan Jikas remix)
5.       OtherviewO γύρος του κόσμου
6.       Blase – Τα μάτια σου θυμίζουν καλοκαίρια
7.       REC – Έτσι γίνεται (DeeJay Paris freak out remix)
8.       Demy feat. Mike – Όσο ο κόσμος θα χει εσένα
9.       Ονιράμα – Μετάξι (Alex Leon remix)
10.   Ελευθερία Ελευθερίου – Για σένα

Με την Ελευθερία Ελευθερίου να μας λέει για σένα, τελείωσε η παρουσίαση των chart μας. 

Κάποιοι ήδη θα έχετε αρχίσει να δυναμώνετε τα ηχεία σας και να περιμένετε να διαβάσετε ποιον καλλιτέχνη θα σας παρουσιάσουμε για το non-stop DJ set μας. 

Το non-stop DJ set μας λοιπόν αυτή την εβδομάδα μας έρχεται από τη Γερμανία. Γεννημένος στις 28 Απριλίου 1987 στο Osnabruck, ο παραγωγός, DJ αλλά και μουσικός Robin Schulz διανύει ίσως το δικό του μαγικό καλοκαίρι.

Με δύο διασκευές του να παίζουν σε όλη την Ευρώπη και να βρίσκονται στην κορυφή των περισσοτέρων charts έρχεται να μας μαγέψει και εδώ στο TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. 

Η τελευταία του εμφάνιση στο Kastellaun στις 2 Αυγούστου ήταν πραγματικά μαγική. Ακολουθείστε το παρακάτω link και πατήστε το κουμπάκι με το PLAY. Το σίγουρο είναι ότι τα ηχεία σας τα έχετε δυναμώσει ήδη!!!


Κάπως έτσι λοιπόν φτάσαμε στο τέλος μας και για αυτή την εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Apiko.

Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μου στο facebook DJ Piko strikes back
Βαίνοντας για την τελευταία εβδομάδα του επίσημου καλοκαιριού δε θέλουμε να μας πτοήστε γιατί θα μετράμε αρκετές ακόμα ηλιόλουστες ημέρες μέχρι να μας βρει ο χειμώνας.

Εμείς προς το παρόν θα πάμε να γνωρίσουμε τις μυστικές ομορφιές της Πάρου και σας ευχόμαστε να έχετε μια γρήγορη αλλά και ξεκούραστη εβδομάδα. Μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο…
Keep on groovin’!!! CU!!!
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...