30 Αυγ 2014

Πρόσκληση συμμετοχής στο “Mykoleague 3x3 Basketball Tournament”

Ακολουθώντας τα χνάρια της εξαιρετικά επιτυχημένης πρώτης σεζόν το τουρνουά “Mykoleague 3x3” επιστρέφει και καλεί εσάς που αγαπάτε το μπάσκετ, να σχηματίσετε ομάδες 6 ατόμων και να διεκδικήσετε το τρόπαιο για.......
την σεζόν 2014-2015 !

Οι πρωταθλητές της πρώτης σεζόν 2013-2014, οι Cool-oi, θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους! Εκεί θα είναι και οι “ασημένιοι” Tropicana και οι “χάλκινοι” Kalammmakia καθώς και πολλές από τις υπόλοιπες 11 ομάδες όπως οι Remal Madrid, Gym Heat, Drink Team, Terminators, Sweet Teams και άλλοι που φέτος θα έχουν υψηλότερες βλέψεις !

Δηλώστε την ομάδα σας με μήνυμα στο γκρουπ “Mykoleague 3x3 Basketball Tournament” (δείτε το εδώ www.facebook.com/groups/mykoleague/) ή τηλεφωνικά/sms στο 6973710269. Κάθε ομάδα οφείλει να δηλώσει:
1) Το όνομά της
2) Ονοματεπώνυμο παικτών(προαιρετικά με τηλέφωνο επικοινωνίας, μέχρι 6 σύνολο)
3) Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο εκπροσώπου της ομάδας.


Δηλώστε μέχρι 20 Σεπτεμβρίου!
Εκ της διοργάνωσης,
Κώστας Κουκάς
Η Mykoleague 3x3 είναι ένα μοναδικό ερασιτεχνικό τουρνουά που διοργανώνουν από κοινού οι ομάδες που παίρνουν μέρος. Διοργανώνεται σε εθελοντική βάση από όσους αγαπάνε το παιχνίδι και δεν έχει καθορισμένο κόστος συμμετοχής. 
Μόλις ολοκληρωθούν οι δηλώσεις των ομάδων, οι εκπρόσωποι τους θα συναντηθούν σε συνέλευση (κοινώς για...καφέ!) όπου θα επικυρωθεί το καταστατικό (αγωνιστικό, οργανωτικό) καθώς και ο τρόπος κάλυψης των εξόδων που θα προκύψουν.
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...