26 Αυγ 2014

Μύκονος και Σαντορίνη κερδίζουν σε βαθμό ικανοποίησης τη Σαρδηνία, την Ιμπιζα και το Σαν Τροπέ,

Υψηλότερους δείκτες ικανοποίησης των τουριστών εμφανίζουν η Μύκονος και η Σαντορίνη, έναντι των ανταγωνιστικών τους προορισμών στη Μεσόγειο, όπως είναι η Σαρδηνία, η Ιμπιζα και το Σαν Τροπέ, ενώ.... η Αθήνα κινείται περίπου στα ίδια επίπεδα με τη Βαρκελώνη και τη Ρώμη και πιο κάτω από την Κωνσταντινούπολη, η οποία κερδίζει σε όλα τα σημεία τις ανταγωνιστικές πόλεις, ως προς τη σχέση ποιότητας-τιμής, την τοποθεσία, την εξυπηρέτηση αλλά και το φαγητό.

Το συμπέρασμα αυτό, σύμφωνα με το tornosnews, προκύπτει από την επεξεργασία των στοιχείων της ReviewPro και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, για το επτάμηνο Ιανουαρίου- Ιουλίου 2014.

Η Μύκονος και η Σαντορίνη κερδίζουν σε βαθμό ικανοποίησης των τουριστών, τη Σαρδηνία, την Ιμπιζα και το Σαν Τροπέ.

Ειδικότερα, για τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, οι Γενικοί Δείκτες Ικανοποίησης τουριστών αντιστοιχούν στο 87,6% και 87,8% αντίστοιχα, όταν στο Σαιν Τροπέ το αντίστοιχο ποσοστό διαμορφώνεται στο 83,1%, στην Ιμπιζα στο 80,4% και στη Σαρδηνία στο 82,5%. 
 
Στους τομείς της τοποθεσίας και της εξυπηρέτησης τα ποσοστά ικανοποίησης, ξεπερνούν και στους δύο ελληνικούς προορισμούς το 90%, ενώ χαμηλότερα στο 86,1% για τη Σαντορίνη και στο 84,2% για τη Μύκονο είναι τα ποσοστά για τη σχέση ποιότητας- τιμής.

Η Αθήνα χάνει από την Κωνστανινούπολη.
Η Αθήνα καταγράφει γενικό δείκτη ικανοποίησης στο 81%, έναντι 82,4% της Κωνσταντινούπολης, 81% της Βαρκελώνης και 79,7% της Ρώμης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...