29 Αυγ 2014

Feng Shui: 4 απλές κινήσεις Αποφόρτισης και Αναζωογόνησης!!

Από την ώρα που θα ξυπνήσουμε το πρωί μέχρι την ώρα που θα πέσουμε για ύπνο ερχόμαστε σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Με άλλους έχουμε καλές σχέσεις, με άλλους όχι και τόσο, κάποιοι μας είναι αδιάφοροι ενώ άλλοι επιθετικοί, θυμωμένοι ή εξαιρετικά αγχώδεις. Γυρίζοντας σπίτι «κουβαλάμε» όλες αυτές τις ενέργειες μαζί μας και αυτό δεν είναι πάντα για καλό…
ας δούμε πως θα «πετάξουμε» από πάνω μας τις αρνητικές δονήσεις.
Κίνηση 1η:
Φροντίζουμε να έχουμε βάλει στο χαλάκι της εισόδου μερικά κλωναράκια φασκόμηλου που απορροφούν τις αρνητικές δονήσεις (τα ανανεώνουμε κάθε μήνα).

Κίνηση 2η:
Πλένουμε χέρια και πρόσωπο, βγάζουμε παπούτσια και φοράμε άνετα ρούχα να δώσουμε στην αύρα μας χώρο να «αναπνεύσει». Αν πρόκειται να ξαναφορέσουμε τα ίδια ρούχα φροντίζουμε να τα τινάξουμε.

Κίνηση 3η:
Δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας, 10 λεπτά αρκούν….Καθόμαστε κάπου ήρεμα με κλειστά τα μάτια και την πλάτη μας ίσια. Αναπνέουμε βαθιά από την μύτη και εκπνέουμε από το στόμα βγάζοντας ήχο για 3 κύκλους αναπνοών…(δοκιμάστε το και μέσα στην ημέρα είναι εξαιρετικά ανακουφιστικό).

Εστιάζουμε στο σώμα μας, στα σημεία που νοιώθουμε ένταση και καθοδηγούμε εκεί την εκπνοή μας. Μόλις νοιώσουμε χαλαροί, φανταζόμαστε ένα λευκό εξαγνιστικό φως να μας λούζει από την κορφή του κεφαλιού μέχρι τις πατούσες. Οραματιζόμαστε ότι αυτό το φως διώχνει μακρύα μας το θυμό, την ένταση και οποιαδήποτε αρνητική σκέψη. Τα παραδίδει στο σύμπαν….

Κίνηση 4η:
Παίρνουμε θαλασσινό αλάτι και το αναμιγνύουμε με αμυγδαλέλαιο, ώστε να γίνει πολτός. Προσθέτουμε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο φασκόμηλου και αλείφουμε το σώμα μας. Στη συνέχεια κάνουμε ντουζ αφήνοντας το νερό να τρέξει από την κορυφή του κεφαλιού μας και οραματιζόμενοι ότι οποιαδήποτε αρνητική δόνηση φεύγει από πάνω μας μαζί με το νερό που ρέει. 
(Αποφεύγουμε την χρήση αιθερίων ελαίων κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και σε περίπτωσης χρόνιων παθήσεων)

Έστω μία από τις παραπάνω κινήσεις αρκεί για αποφορτιστούμε…καλή αναζωογόνηση!
!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...