19 Δεκ 2013

3 Προτάσεις: Σκουρόχρωμο Κραγιόν, δείτε με τι μακιγιάζ ταιριάζει!!!

Τα ανοιχτά δέρματα και τα πολύ απαλά σχεδόν άβαφα μάτια κάνουν πιο ωραία αντίθεση με το σκούρο χρώμα του κραγιόν. Κάθε γυναίκα λοιπόν μπορεί να φορέσει ανοιχτό ή και σκούρο αρκεί φυσικά να βρει το χρώμα που ταιριάζει στην δική της απόχρωση μαλλιών και επιδερμίδας....
Λέγεται ότι όσο πιο ανοιχτή είναι η επιδερμίδα και το χρώμα των μαλλιών μας τόσο πιο ανοιχτό πρέπει να είναι και το κραγιόν που φοράμε, πιστέυω ομως, πως ένα βαθύ χρώμα μπορεί να δείξει πολύ ωραίο σε μια ξανθιά γυναίκα όπως και ένα ανοιχτόχρωμο σε μια καστανή ή μελαχρινή!!
Άλλοτε προς το βαθύ φούξια άλλοτε προς το μπορντώ κι άλλοτε προς το καφέ, τα σκουρόχρωμα κραγιόν τα αγαπάμε και μας αρέσουν όχι μόνο για την ποικιλία που βρίσκουμε αλλά και γιατί με μια απλή κίνηση μας χαρίζουν ένταση ενώ παράλληλα μας δίνουν έναν πιο sexy-dark αέρα!
 Δείτε λοιπόν το σκουρόχρωμο κραγιόν σε μακιγιάζ με:
1. Έντονα μάτια:
Χαρακτηριστικό τους στοιχείο? 
Σαφώς το ότι είναι πιο έντονα λόγο απόχρωσης αλλά και η αυστηρότητα τους, αφού δεν συγχωρούν ατέλειες και δεν πηγαίνουν σε πολύ λεπτά χείλη αφού τα μικραίνουν ακόμη περισσότερο σε αντίθεση με τα ανοιχτόχρωμα ή με ένα σκουρόχρωμο lip gloss!!
Τι να επιλέξετε?
Τα σκουρόχρωμα κραγιόν πηγαίνουν και σε ξανθιές και σε καστανές και σε κοκκινομάλλες!!
2. Διακριτικά βαμμένα μάτια:
3. Άβαφα ή σχεδόν άβαφα μάτια:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...