3 Νοε 2013

TOP 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Καλώς ορίσατε και αυτή την εβδομάδα στο TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. Νέος μήνας και το εβδομαδιαίο post μας είναι εδώ με τα καλύτερα ξένα αλλά και Ελληνικά dance τραγούδια που επιλέγετε για την εβδομάδα που μας πέρασε. Τα μηνύματά σας...
ήταν και αυτή την εβδομάδα πάρα πολλά και η αγάπη που δείχνετε σε αυτό το post μας κάνει να συνεχίζουμε με μεγαλύτερο ζήλο τη δουλειά που κάνουμε. 
Η καλύτερή σας μουσική παρέα κάθε Σαββατοκύριακο που φροντίζει να σας γεμίζει μουσική απομακρύνοντάς σας από την καθημερινότητα και τα προβλήματα που μας ταλανίζουν συνεχώς. Σύμμαχός μας ο καιρός που φροντίζει με αυτές τις ηλιόλουστες και καλοκαιρινές μέρες να μας ανεβάζει τη διάθεση.

Σα να μακρηγορήσαμε όμως με τον πρόλογο και είναι καιρός να περάσουμε στα TOP – 10 μας. Πιστεύαμε πως θα μείνουν μόνιμα στο νούμερο ένα οι Runway με το Gypsy heart αλλά αυτή την εβδομάδα το remix του Hardwell πήρε την πρωτιά. 
Έτσι και αλλιώς και τα δύο τραγούδια κονταροχτυπιόντουσαν στο ποιο θα είναι το νούμερο ένα εδώ και καιρό. Mark Knight featuring Funkagenda, Man with the red face σε ένα καταπληκτικό remix από τον Hardwell. 
Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή :
1. Mark Knight & Funkagenda – Man with the red face (Hardwell remix)
2. Playmen feat. Hadley – Gypsy Heart (Runway remix)

3. Consoul Trainin vs Pink Noisy – The girl that lost in Mestral

4. Hector feat DJ Kas – Face down

5. Housetwins – Alphabet

6. Jason Darulo – Talk dirty

7. Otherview & Chris Willis – People (Feel the love)

8. Bang La Decks – Utopia

9. Serge Devant feat. Hadley – Dice

10. Angel Stoxx feat. Drew – Let go

Μετά το let go από Angel Stoxx και Drew, σειρά έχουν οι Master Tempo που κάνουν το Ελληνικό TOP – 10 να παίρνει φωτιά.
Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Master Tempo feat. Sin – Παίρνω φωτιά

2. Μέλισσες – Η μόνη επιλογή (Christaf & DJ Staif Club remix)

3. Νίνο – Τόσο περίπου σ’ αγαπώ

4. OGE feat Josephine – Για μια ακόμα φορά (Reggaeton Remix)

5. Μπλαζέ – Στο παράθυρό σου

6. Demy – Μένω (Etostone remix)

7. TNS feat. Ελευθερία Ελευθερίου – Πες πως με θες

8. Σάκης Ρουβάς – Όλα καλά (Κωνσταντίνος Παντζής Remix)
9. Vegas – Ακόμα

10. Στέφανος Δημοσθένους – Για σένα μόνο

Τελειώνοντας με τον Στέφανο Δημοσθένους και το για σένα μόνο, για σας μόνο συνεχίζουμε με το καθιερωμένο μας non – stop DJ set μας που αυτή την εβδομάδα δικαιολογημένα φιλοξενεί τον Solomun. Μετά την εμφάνισή του στο Vogue στη Θεσσαλονίκη, μας έκανε όλους να γελάσουμε παίζοντας το remix που έχει κυκλοφορήσει ευρέως με τον τίτλο Kackvogelia. Εμείς δε θα σας προσφέρουμε την εμφάνισή του στο Vogue αλλά το back 2 back set του με τον H.O.S.H στο closing party του Sankeys club στην Ibiza. Ακολουθείστε το παρακάτω link πατήστε το κουμπάκι με το PLAY και απολαύστε 3 ώρες dance μουσικής.


Κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος μας και αυτή την εβδομάδα. Τα νέα μου μπορείτε να τα μαθαίνετε από το Facebook group DJ Piko strikes back καθώς και να μου στέλνετε όπως κάνετε κάθε εβδομάδα τα μηνύματά σας στο Facebook profile Piko Apiko. Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη θερμή υποστήριξή σας και ελπίζουμε αυτή η εβδομάδα να είναι κατά πρώτον καλύτερη από την προηγούμενη και να περάσει γρήγορα για να τα ξαναπούμε πάλι από εδώ. Καλό μήνα να έχετε και μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο… Keep on groovin’!!! CU!!!! 
Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...