27 Νοε 2013

26+1 Ιδέες για να είσαστε Κομψές και στην βροχή!!

Φορέστε τα ρούχα που επιλέγετε τις μέρες που δεν βρέχει, ακόμα και φόρεμα ή φούστα, χωρίς να αλλάξετε κάτι. Μπορείτε να φορέσετε και φλατ παπούτσια όπως μπαλαρίνες ή και κάποιο....
αντρικό σχέδιο που είναι πιο κλειστά και σταθερά.


Εμπνευστείτε και δημιουργήστε κομψά outfits κάθε μέρα, βροχερή ή μη!!
Απλά προσέξτε η σόλα τους να έχει καρφάκια από καουτσούκ ή να μην γλιστράει. Μπορείτε να φορέσετε και ψηλοτάκουνα, αρκεί επίσης να είναι σταθερά και να έχουν αντιολισθητική σόλα.
Το μόνο ουσιαστικά που αλλάζει είναι πως θα κρατάτε ομπρέλα και ίσως φοράτε και μπότες, συνήθως γαλότσες αφού είναι ιδανικές για μέρες σαν αυτές. Και επειδή αυτά τα 2 κομμάτια είναι και αυτά που φαίνονται πιο πολύ σας προτείνω να επενδύσετε σε έντονα χρώματα. Φορέστε μια γαλότσα σε έντονο χρώμα.
 
Ή κρατήστε μια ομπρέλα επίσης σε έντονο χρώμα ή σε ασπρόμαυρο πουά! Η έντονη θα δώσει χρώμα στην μουντή αυτή μέρα χρωματίζοντας όχι μόνο το ντύσιμο σας αλλα και τους δρόμους που περπατάτε, η δεύτερη θα σας χαρίσει έναν παριζιάνικο αέρα με το γλυκό του πουά!
Μια άλλη αγαπημένη, κομψή και ευκολοσυνδύαστη επιλογή για το βροχερό look είναι η διαφανής ομπρέλα. Σας δίνει και την δυνατότητα να βλέπετε την βροχή από ψηλά χωρίς να βρέχεστε.. Ούτε έντονη είναι ώστε να σας περιορίζει στους συνδυασμούς, ούτε σκουρόχρωμη που εκτός από μουντή, σας κρύβει και το λίγο φως που υπάρχει αυτές τις μέρες!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...