27 Νοε 2013

Τα μυστικά του καλού σεξ από τις σταρ

Ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή απ' ότι για την ζωή των φίλων μας. Γιατί να μην αξιοποιήσουμε και τις συμβουλές τους;
Όσο προσωπική υπόθεση και να είναι το σεξ, μια συμβουλή είναι πάντα χρήσιμη. Ιδιαίτερα όταν προέρχεται από τους αγαπημένους μας celebrities........

Cameron Diaz. Πότε μην προσποιήστε στο σεξ.
Πρέπει να το απολαμβάνεις πραγματικά. Δεν πρέπει να προσποιείσαι για τίποτα. Το σεξ θέλει να είσαι παρόν είτε είσαι επιφυλακτικός και κουμπωμένος είτε αποφασιστικός και απελευθερωμένος. Η προσποίηση είναι πάντα αποτυχημένη. Ποτέ δεν βγαίνει όπως την θες.

Heidi Klum Πειραματιστείτε,
Κάποιοι είναι πιο τολμηροί στους πειραματισμούς και κάποιοι πιο βαρετοί. Αν είστε άγριοι και λίγο τρελοί στο σεξ, δείξτε το ώστε και ο άλλος να γνωρίζει ότι που και που βγάζετε έναν μικρό διάβολο από μέσα σας. Δοκιμάστε μεταμφιέσεις και πράγματα έξω από την συνηθισμένη νόρμα σας.

Olivia Wilde. Μην λες ψέματα στον εαυτό σου.
Μπορείς να πεις ψέματα στους γονείς σου στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για το πώς όλα είναι ρόδινα στην σχέση σου αλλά δεν μπορείς να πεις ψέματα στον εαυτό σου.

Jada Pinkett Smith. Χρησιμποιήστε την φαντασία σας.
Τρυπώστε σε κάποιο δωμάτιο στην διάρκεια ενός πάρτι στο σπίτι ενός φίλου. Στο μπάνιο, στην κρεβατοκάμαρα. Σκεφτείτε σημεία έξω όπου θα ήταν άνετα να κάνετε σεξ. Θα μπορούσατε ίσως να έχετε ασφαλή πρόσβαση στο γραφείο του. Αν όχι δημιουργήστε την φαντασίωση πως είστε η γραμματέας του. Κάντε ο,τιδήποτε θα κρατούσε την φλόγα αναμμένη.

Rashida Jones Το σεξ με τον πρώην δεν είναι πάντα κακή ιδέα.
Είναι καλή ιδέα όταν ξέρεις πως δεν θα τον ξαναδείς και δεν θα του ξανατηλεφωνήσεις. Αν είναι σεξ ελπίδας πως δεν έχει τελειώσει τότε την πάτησες. Το σεξ με τον πρώην επιτρέπεται όταν είναι σεξ μίσους ή -άσε με να σου δείξω τι έμαθα όλο αυτόν τον καιρό που δεν είμαστε μαζί- σεξ.

Olivia Munn Μίλα μου βρώμικα.
Ξέρω πολλούς ανθρώπους που δυσκολεύονται να μιλήσουν βρώμικα. Δεν ξέρουν τι να πουν, πώς να ξεκινήσουν, πού να σταματήσουν. Επίσης στην αρχή μπορεί να νιώθουν ότι ακούγονται γελοίοι. Και ίσως να είναι και έτσι. Πάντως το να μιλάς βρώμικα στι σεξ είναι πολύ σημαντικό
Πηγή : marieclaire.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...