28 Νοε 2013

3 Tips για την Τέλεια επιλογή Παλτό!!

Υποδεχόμαστε την Χειμερινή σεζόν, με ένα άνετο cardigan ή ένα chic αντρικού blazer!!
Η θερμοκρασία πέφτει, συνεπώς η αγορά του σωστού παλτό γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική. Τι εννοώ με το όρο “σωστό γυναικείο παλτό”; ....

Ένα παλτό, εκτός από σχετικά ακριβή αγορά, πρόκειται να το φοράτε περισσότερο από κάθε άλλο ρούχο ειδικά κατά την διάρκεια των κρύων ημερών και θα σας συνοδεύσει σε πολλές εμφανίσεις σας, άρα πρέπει πάνω από όλα να σας ευχαριστεί και να ταιριάζει γάντι στις δραστηριότητές σας.
Ποιο παλτό ταιριάζει στο σώμα σας
Το να βρείτε ένα παλτό ακριβώς στο μέγεθός σας είναι σημαντικό αλλά όχι το σημαντικότερο μιας και μπορείτε να κοντύνετε ή μακρύνετε τα μανίκια ακόμα και το μήκος λίγο. 

Άσχετα με το μέγεθος υπάρχουν συγκεκριμένοι τύποι και γραμμές παλτό που ταιριάζουν σε διαφορετικούς σωματότυπους!!

- Αν θέλετε να φαίνεστε ψηλότερη φορώντας ένα παλτό, το ιδανικό μήκος είναι λίγο πάνω από το γόνατο.

- Για να δημιουργήσετε περισσότερες καμπύλες με ένα παλτό σκεφτείτε ένα παλτό με ζώνη στη μέση.

- Αν έχετε μεγάλες πλάτες ή στήθος δοκιμάστε ένα παλτό σε V-κόψιμο.
Ποιο είναι το ιδανικό παλτό για εσάς;
Φυσικά αυτό δεν μπορώ να σας το πω εγώ!! Πρέπει να σκεφτείτε που θα φοράτε συχνότερα το παλτό σας. Καλό θα είναι να ψωνίσετε κάτι που να σας εξυπηρετεί στις καθημερινές σας δραστηριότητες. 

- Αν, για παράδειγμα, χρειάζεστε ένα παλτό για την δουλειά, ένα κλασικό μάλλινο παλτό είναι ιδανικό είτε για business casual εμφανίσεις είτε και για πιο επίσημες επαγγελματικές εμφανίσεις. 

- Αν πάλι οι πιο κοινές δραστηριότητές σας είναι να συνοδεύετε το παιδί σας στο φροντιστήριο ή στις αθλητικές του δραστηριότητες μια καλή επιλογή θα ήταν ένα παρκά. 

- Αν χρειάζεστε ένα παλτό για πιο βραδινές εμφανίσεις όπως να πάτε ένα θέατρο ή σε ένα event τότε μια τέλεια επιλογή είναι ένα μακρύ παλτό με διάφορες διακοσμητικές λεπτομέρειες που θα το κάνουν πιο επίσημο.
Σκεφτείτε,
πως θα συνδυάσετε το παλτό σας με τα ρούχα σας!!
Αγοράζοντας ένα παλτό θα πρέπει να έχετε υπόψη σας την γκαρνταρόμπα σας και πως θα το συνδυάσετε με τα υπόλοιπα ρούχα σας. 

Για πιο casual chic εμφανίσεις πέρα από ένα δερμάτινο μπουφάν, μπορείτε να επιλέξετε μία καπαρντίνα που θα κάνει την εμφάνιση casual-chic!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...