28 Νοε 2013

Νέα Γραμμή Μύκονος-Νάπολη το 2014 απο την easyjet

Πέντε νέους προορισμούς θα εγκαινιάσει το καλοκαίρι του 2014 στην ελληνική αγορά η easyjet, μεταξύ Αθήνας-Αμβούργου, Ηρακλείου-Εδιμβούργου, Kω-Γλασκόβης, Μυκόνου-Νάπολης, και Κέρκυρας-Νάπολης, με..........
αύξηση της χωρητικότητας πτήσεων της τάξεως 7% από χρόνο σε χρόνο.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η easyJet συνεχίζει την διαρκή προσπάθεια της να κάνει εύκολο και προσιτό το ταξίδι προς την Ελλάδα. Πραγματικά, για το επόμενο καλοκαίρι, η easyJet θα προσθέτει 5 νέα δρομολόγια, όπως αναφέρεται πιο πάνω. Ξεκινώντας με σχετικά χαμηλό ναύλο, από 27€, απλής διαδρομής συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων, προσφέροντας περισσότερες επιλογές & δυνατότητες και στους Έλληνες ταξιδιώτες, για να επισκεφθούν τους δημοφιλείς αυτούς τουριστικούς προορισμούς, είτε για επιχειρηματικούς λόγους, είτε για λόγους αναψυχής. Διαθέσιμες θέσεις για κράτηση από τώρα στο www.easyJet.com.

Η easyJet είναι στρατηγικός εταίρος των τοπικών οικονομιών σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Με τους νέους αυτούς προορισμούς, η αεροπορική εταιρία θα αυξήσει τη χωρητικότητα των πτήσεων στην Ελληνική αγορά το 2014, σε περισσότερες από 2 εκ. θέσεις. Η εταιρία έχει μεταφέρει 1,7εκ. επιβάτες τον τελευταίο χρόνο, σε 55 δρομολόγια από/προς την Ελλάδα, συμβάλλοντας στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού. Σήμερα, προσφέρει ένα δίκτυο 60 συναρπαστικών προορισμών από/προς την Ελλάδα και αναμένει να μεταφέρει περίπου 2 εκ. επιβάτες, συνεισφέροντας 2,000* θέσεις εργασίας στην τοπική τουριστική βιομηχανία.

Ο Mike Campbell, Europe Director της εταιρείας, δήλωσε:

“Η easyJet έχει την χαρά να ανακοινώσει 5 νέους προορισμούς προς την Ελλάδα με αύξηση 7% στη χωρητικότητα των πτήσεων της από χρόνο σε χρόνο. Το 2013 ήταν μια δύσκολη χρονιά για την αεροπορική βιομηχανία και οι σημερινές ανακοινώσεις μας επιβεβαιώνουν τη δέσμευση μας προς τη χώρα. Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο ελκυστικούς θερινούς προορισμούς και είναι χαρά μας που συμβάλλουμε στην προώθηση της, μεταφέροντας νέους επιβάτες, από όλο το δίκτυο μας- το μεγαλύτερο δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη. Με αυτό τον τρόπο, η easyJet προσφέρει ακόμη στους Έλληνες καταναλωτές, περισσότερες επιλογές για πιο εύκολα και προσιτά ταξίδια, σε σημαντικούς προορισμούς της Ευρώπης, είτε για επαγγελματικούς είτε για λόγους αναψυχής.”
Πηγή : capital.gr
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker



Πηγή:www.capital.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...