8 Νοε 2013

10 από τις τάσεις στα παλτό της σεζόν!!

Ο χειμώνας μπαίνει για τα καλα και θα χρειαστεί να φορέσουμε τα παλτό μας, όμως πρέπει να  είμαστε προετοιμασμένες και κυρίως ενημερωμένες για τις τάσεις που επικρατούν αυτή τη σεζόν!! Oι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας πρότειναν κι εμείς ξεχωρίσαμε τις τρεις τάσεις που επικράτησαν....
Oversized
Τα oversized πανωφόρια συνεχίζουν για 2η συνεχόμενη χρονιά να είναι top τάση! ‘Εχουν μια θηλυκή φινέτσα και κομψότητα, που θα λατρέψεις ! Προτείνουμε το κασμίρ που «αγκαλιάζει» τη γυναικεία σιλουέτα και αναδεικνύει την πιο chic&elegant πινελιά σε κάθε εμφάνιση.
Tom Boy
Sporty bombers και άνετα μπουφάν, με έμπνευση από το Grunge κύμα των 80’s. Τα πανωφόρια με φερμουάρ, μεγάλες εξωτερικές τσέπες και χαλαρές γραμμές είναι στο προσκήνιο της μόδας και επειδή μας αρέσουν πολύ γιατί ταιριάζουν απόλυτα με το τζιν μας, τις φόρμες και το cozy look που μας κάνει να νιώθουμε άνετα και ζεστά!
No Sleeves
H Victoria Beckham και οι οίκοι Trussardi, Rochas και Etroνα τα προτείνουν σε ουδέτερους χρωματισμούς ή σε έντονα χρώματα. Μπορεί να μην μας ζεσταίνουν, οι σχεδιαστές όμως που τα πρότειναν έχουν τόση βαρύτητα, που σίγουρα θα γίνει το in παλτό του χειμώνα. Εμείς στο είπαμε, μη δεις μετά τη Victoria να το φοράει και εσύ να έχεις μείνει πίσω!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...