8 Μαΐ 2012

Η ωραία Ελληνίδα...Μαρία Μενούνος!

Είναι ωραία, επιτυχημένη, λαμπερή, ταλαντούχα και διάσημη. Είναι Ελληνίδα. Η Μαρία Μενούνος έχει καταφέρει να κατακτήσει όχι μόνο τους Έλληνες αλλά και τους Αμερικανούς και έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί τη φήμη και την επιρροή της στην κοινή γνώμη για να πρωτοστατήσει στην εκστρατεία υπέρ της χώρας μας....
 
Η Μαρία Μενούνος, φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Life&Style μαζί με τα δύο αγαπημένα της σκυλάκια. Η όμορφη Ελληνίδα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο Dancing with the stars αποκαλύπτει ότι όταν ήταν μικρή και απευθυνόταν στον πατέρα της στα αγγλικά, εκείνος την αποθάρρυνε λέγοντας της: «Δεν καταλαβαίνω τι λες», έτσι ώστε να την προτρέψει να μην ξεχάσει την ελληνική γλώσσα!
 
Η Μαρία Μενούνος στα 34 της χρόνια ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια ενώ για πρώτη φορά συμμετείχε σε διαγωνισμό ομορφιάς σε ηλικία 17 ετών, εξελέγη μάλιστα Μις Γιάνγκ Μασαχουσέτη.
 
Μπορεί η ζωή της να είναι μπροστά στις κάμερες όμως και στην προσωπική της ζωή διατηρεί το πλατύ, ελληνικό της χαμόγελο. Όταν νοσταλγεί τις ελληνικές γεύσεις μαγειρεύει τυρόπιτες και σπανακόπιτες καθώς και άλλα ελληνικά πιάτα. Ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη της για την Ελλάδα ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δηλώσει δημόσια πως νιώθει περήφανη που είναι Ελληνίδα.
Πηγή :  real
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...