30 Μαΐ 2012

Απενεργοποιήστε τo YouTube.app και χρησιμοποιήστε αποκλειστικά την mobile έκδοση




Ομολογουμένως, μία από τις λίγες εφαρμογές στο iOS που μπορούν να χαρακτηριστούν «παλαιολιθικές» είναι αυτή του YouTube, η οποία υστερεί σε πάρα πολλούς τομείς από την αντίστοιχη mobile έκδοση μέσω του Safari......


Δυστυχώς, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το iOS δεν είναι γενικά εφικτή η αντικατάσταση των προεγκατεστημένων εφαρμογών με άλλες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Ευτυχώς, βέβαια, στην περίπτωση του YouTube υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε ώστε να επιτύχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Πηγαίνουμε στις Ρυθμίσεις->Γενικά->Περιορισμοί->Ενεργοποίηση περιορισμών και κλείνουμε τον διακόπτη στην εφαρμογή YouTube. Σε αυτό το σημείο εάν επιστρέψουμε στην αρχική μας οθόνη θα παρατηρήσουμε ότι δεν υπάρχει πια η εφαρμογή YouTube. To θετικό με αυτό είναι ότι οποιοδήποτε link από το YouTube επιλέξουμε θα ανοίξει στον Safari κανονικά χρησιμοποιώντας την mobile έκδοση της εφαρμογής αντί να μας προτρέψει να ανοίξουμε την ενσωματωμένη YouTube εφαρμογή. 

Ως bonus μπορείτε να επιλέξετε “Προσθήκη σε Αφετηρία” του YouTube.com ώστε να το έχετε στην επιφάνεια εργασίας σας για εύκολη πρόσβαση σαν κανονική εφαρμογή.
iphonehellas.gr
Πηγή : Lifehacker
Επιμέλεια : Mykonos Ticker Τεχνολογία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...