31 Μαΐ 2012

Μακιγιάζ που εξαφανίζει την ακμή!! βήμα-βήμα (Video)

Fotos και Video της 19χρονης που «μεταμορφώνεται» !!
Δεν είναι μόνο η 19χρονη Cassandra Bankson που ταλαιπωρείται από ακμή στην πλάτη, το στήθος, το λαιμό αλλά κυρίως το πρόσωπο. 
Η μεταμόρφωση της νεαρής, η οποία μαγνητοσκόπησε τη διαδικασία και την ανέβασε στο διαδίκτυο, έχει βρει πολύ μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό που την επιβράβευσε με 7,5 εκατομμύρια «κλικ»! ....

Η Cassy εμφανίζεται αρχικά με το πρόσωπό της χωρίς καμία κάλυψη, όπως είναι όταν ξυπνά το πρωί, με τα σημάδια της ακμής εμφανή.

«Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορώ να κάνω γιατί είναι η πιο μεγάλη μου ανασφάλεια», λέει στους χρήστες που παρακολουθούν το video της. 
«Θα σας δείξω πώς είμαι χωρίς μέικαπ. Είναι απαίσιο».
Στη συνέχεια εξηγεί βήμα-βήμα το μακιγιάζ που εφαρμόζει καλύπτοντας τις ατέλειές της.

Μετά το δεκάλεπτο μακιγιάζ, είναι μία αγνώριστη γυναίκα με «αλαβάστρινη» επιδερμίδα.

Η ακμή δεν χρειάζεται να γκρεμίζει τα όνειρα κανενός και είναι χαρακτηριστικό πως η Cassy εργάζεται στο χώρο του μόντελινγκ.

Παλαιότερα δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι της επειδή ντρεπόταν για την ακμή. 
"Απέφευγε ακόμα και μαθήματα στο σχολείο για να μην υφίσταται το χλευασμό των άλλων μαθητών."
«Έκλαιγα πριν γυρίσω το βίντεο και δεν το ανέβασα παρά τέσσερις μήνες μετά επειδή αγχωνόμουν για το τι θα σκεφτόταν ο κόσμος, λέει η ίδια. 

«Πίστευα πως τα σχόλια θα είναι σαν αυτά που άκουγα στο σχολείο αλλά με ξάφνιασε πόσο θετικά ήταν. Το μέικ απ είναι ένας τρόπος οι γυναίκες να νιώθουν αυτοπεποίθηση μέχρι να ξεπεράσουν τις όποιες ανασφάλειες έχουν, ώστε να μπορούν να είναι όμορφες και χωρίς αυτό», καταλήγει. 
Δείτε video
Πηγή :  sweethings.com.br
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...