8 Μαΐ 2012

Tο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο "Norwegian Spirit" υποδέχτηκε η Μύκονος

700 κρουαζιερόπλοια έχουν προγραμματίσει φέτος να επισκεφθούν το λιμάνι της Μυκόνου.
Με αφορμή την προσέγγιση, για πρώτη φορά, στο Λιμάνι της Μυκόνου του κρουαζιερόπλοιου "Norwegian Spirit",το οποίο σημειωτέον ήταν μέχρι σήμερα δρομολογημένο στην Καραϊβική,....
ο Δήμαρχος Μυκόνου κ.Αθανάσιος Κουσαθανάς-Μέγας επισκέφθηκε  τον πλοίαρχο,τους αξιωματικούς και τους επιβάτες.Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Λιμενάρχης ,ο Υπολιμενάρχης, εκπροσώποι του Λιμενικού Ταμείου και ο πράκτορας του πλοίου στη Μύκονο.
Τον Δήμαρχο υποδέχθηκαν στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο ο πλοίαρχος κ. Lars Bengtsson, και ανώτεροι αξιωματικοί οι οποίοι αφού αντήλαξαν αναμνηστικές πλακέτες και δώρα,τον ενημέρωσαν για τον αριθμό των επιβατών που μεταφέρουν 2.639 και τον αριθμό των μελών του πληρώματος 961, τον ξενάγησαν στη γέφυρα του πλοίου, στο κατάστρωμα, στο θέατρο και σε άλλα μέρη του πλοίου.
Το Norwegian Spirit προσφέρει δωδεκαήμερη Freestyle Cruising στην Μεσόγειο και διαθέτει 11 εστιατόρια, 9 συναρπαστικά μπαρ και ευρύχωρες σουίτες,καζίνο,θέατρο 1.000 θέσεων και Roman Spa & Fitness Center etc.
Η δρομολόγηση πλοίων από την Καραϊβική στη Μεσόγειο, δείχνει τη στροφή της πολιτικής των μεγάλων εταιριών, προς τις περιοχές της ιστορίας και του πολιτισμού, όπως η Μύκονος.
Υπενθυμίζεται, ότι το λιμάνι της Μυκόνου το 2011 προσέγγισαν, 700 κρουαζιερόπλοια με 800.000 επιβάτες.

Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...