8 Μαΐ 2012

Aqua Φόρεμα: Με τι Χρώμα Παπούτσια και Τσάντα να το Φορέσω;

- Έχω ένα φόρεμα σε χρώμα αqua, με λίγα διάσπαρτα κρυσταλλάκια swarovski κάτω από το μπούστο. Με τι χρώμα παπούτσι και τσάντα θα μπορούσα να το συνδυάσω;...
- Ένα φόρεμα σε aqua χρωματισμό είναι μια επιλογή άκρως καλοκαιρινή. Τα Swarovski ωστόσο σε δεσμεύουν στο να καταλήξεις σε περισσότερο minimal αξεσουάρ, αλλά και στο να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου με τσάντα και παπούτσια σε απλές γραμμές ολοκληρώνοντας ένα κομψό και θηλυκό look!
Η ασφαλής και εύκολη επιλογή είναι να επιλέξεις τσάντα και παπούτσια σε nude αποχρώσεις. Σε αυτή την περίπτωση οι επιλογές σου είναι πολλές, αφού στην αγορά θα βρεις μεγάλη ποικιλία ώστε να διαλέξεις εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο στο δικό σου στιλ, αλλά και budget!
 
Γόβες Arte Piedi σε nude και κοραλλί απόχρωση (τιμή: 79€) (myshoe.gr)
Εάν θέλεις μια πιο ιδιαίτερη αλλά εξίσου κομψή εμφάνιση, μπορείς να δώσεις περισσότερο χρώμα στο σύνολό σου, συνδυάζοντας το aqua φόρεμά σου με τσάντα και παπούτσια σε κάποια κοραλλί απόχρωση.
 
Clutch τσαντάκια από 20€ εως και 80€ (asos.com)
Η επιλογή αυτή μπορεί να σου χαρίσει μια εξίσου κομψή εμφάνιση, αρκεί να επιλέξεις που θα δώσεις το χρώμα, ή στην τσάντα ή στα παπούτσια. Σίγουρα όμως όχι και στα δύο!
Καλές αγορές!
Mykonos Ticker fashion
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...