23 Μαΐ 2011

Εμπρός για την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΗΘΙΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ μας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!!!


Αγαπητό  “ Mykonos Ticker ”

          Καθημερινώς μεγαλώνει η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ–ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ των Συμπατριωτών μας κατά των κάθε λογής ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ–ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ κλπ., που ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ τα τελευταία 30 χρόνια να κάνουν ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ τον περήφανο Ελληνικό Λαό, δυσφημίζοντας την Πατρίδα μας παγκοσμίως, με το να την χρεωκοπήσουν τόσον εξευτελιστικά!!! (Γι’ αυτό τους το κατόρθωμα, ορισμένοι παλιοί πολιτικοί ζητούν και Βραβείο!!! εκατομμυρίων Ευρώ!!!)
          Οι Πολιτικοί μας ,συνήθως ανεπάγγελτοι ή αποτυχημένοι επαγγελματίες....
, πλημμύρισαν τα τελευταία 30 χρόνια το Δημόσιο με ταξιαρχίες αργόσχολων οπαδών τους, με στόχο την ΑΛΩΣΗ της εξουσίας, με απώτερο στόχο το ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ του ΚΡΑΤΟΥΣ!!! (30 χρόνια εδανείζοντο για να καλύψουν την διαφορά μεταξύ των 50 δις Εσόδων και των 100 δις Εξόδων ετησίως!!!)
          Κύριε Διευθυντά, ο Θεός μας χάρισε ένα από τα καλύτερα μέρη του κόσμου!!
          Οι Αρχαίοι Πρόγονοί μας, μας κληροδότησαν τον λαμπρότερο Πολιτισμό του κόσμου, αφήνοντάς μας εκπληκτικά μνημεία και μοναδικής Σοφίας και τέχνης δημιουργήματα!
          Ο Λαός μας είναι πολυμήχανος, εφευρετικός, φιλότιμος, γλωσσομαθής κλπ.
          Η Επιτυχία μας με όλα τα παραπάνω προτερήματα θα ήταν εύκολη και εξασφαλισμένη παγκοσμίως, αρκεί να είχαμε ΗΓΕΤΕΣ πολιτικούς με στοιχειώδη οξυδέρκεια και ΕΠΑΡΚΕΙΑ!!
          Κι όμως, αυτό το τόσο εύκολο, για την επιτυχή μας συμβίωση στον παγκόσμιο σημερινό Ανταγωνισμό (χάρις στα Πολιτικά Ανθρωπάκια που μας κυβερνούν), το μετέτρεψαν από Επιτυχία σε Παταγώδη Αποτυχία!!!
          Μετά την Μεταπολίτευση, μερικοί Πολιτικοί – Συνδικαλιστές – Εκπαιδευτικοί, δήθεν προοδευτικοί, άρχισαν έναν κομπλεξικό – ανίερο πόλεμο για να ΑΠΟΞΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ από τις ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ – τον ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ και τις ΑΙΩΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ που πρεσβεύει!!! (Παρότι και ο Karl Marx έλεγε ότι κάθεμέρα γινόμαστε περισσότερο ΕΛΛΗΝΕΣ!!!)
          Ο πιο επιτυχημένος και πλουσιώτερος άνθρωπος στον κόσμο, ο Bill Gates, έχει εισάγει την Βαθειά και Εμπεριστατωμένη Μελέτη της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού, στην παγκοσμίου φήμης Εταιρεία του MICROSOFT, καθώς την θεωρεί απαραίτητη για την επιτυχία της!!!
          Ο Δήμαρχος Λονδίνου Boris Johnson, καθημερινά μελετά ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ, για να κυβερνήσει το ΛΟΝΔΙΝΟ!!!
          Οι πιο επιτυχημένες παγκοσμίως Ανώτατες Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων διδάσκουν τον Αρχαίο Ελληνικό μας Πολιτισμό, θεωρώντας τον αναγκαίο για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΚΑΛΩΝ Κ’ ΑΓΑΘΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!
          Εμείς εδώ δυστυχώς, είμαστε τα μίζερα θύματα των Σκοταδιστών Πολιτικών μας! που μας κυβερνούν, φορτώνοντάς μας μάλιστα τα λάθη τους, με το «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!»!!
Πρέπει όμως επιτέλους να αποτινάξουμε το Παλαιό, Διεφθαρμένο Κατεστημένο, που μας εξουσιάζει, όπως ακριβώς έκαναν πριν από χρόνια οι Γείτονές μας, οι Τούρκοι, που ανέδειξαν τον ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ σε Νέο ΗΓΕΤΗ τους, με αποτέλεσμα σήμερα η ΤΟΥΡΚΙΑ να στοχεύει να καθιερωθεί μέσα στις 10 Ισχυρότερες Χώρες του Κόσμου!!!
          Έτσι κι εμείς, πρέπει επιτέλους να ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ (ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΕΡΙΚΛΗ), ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΛΟΥΣ Κ’ ΑΓΑΘΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, που φωτισμένοι από τον ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ μας ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΘΑ ΑΝΑΣΥΡΟΥΝ, επιτέλους, την Χώρα μας, από τον βυθό, τοποθετώντας την στην ΚΟΡΥΦΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ, για να επέλθει επιτέλους η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΗΘΙΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ μας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!!!


Μετά τιμής,

Μιχαήλ Ζουγανέλης
Αρχιτέκτων-Μηχανικός
Dip. Arch. Sheffield Un. England



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...