30 Μαΐ 2011

Πακέτο επιδοτήσεων για τις γυναίκες επιχειρηματίες

Επαγγελματικές ευκαιρίες στις γυναίκες άνω των 18 ετών ανοίγει το πρόγραμμα "Νέα - Καινοτομική Επιχειρηματικότητα" του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας

Πακέτο επιδοτήσεων για τις γυναίκες επιχειρηματίες
Επαγγελματικές ευκαιρίες στις γυναίκες άνω των 18 ετών ανοίγει το πρόγραμμα "Νέα - Καινοτομική Επιχειρηματικότητα" του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας......
Εχει συνολικό προϋπολογισμό 30 εκατ. ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, με ποσοστό ενίσχυσης 50%. Δίνει τη δυνατότητα ίδρυσης νέων επιχειρήσεων, καθώς και χρηματοδότησης υφιστάμενων, αρκεί μία ή περισσότερες γυναίκες να έχουν το 51% των εταιρειών και να διευθύνονται από εκείνες.

Ενισχύονται έργα προϋπολογισμού ύψους επένδυσης από 30.000 έως 300.000 ευρώ για τον τομέα μεταποίησης ή από 20.000 έως και 200.000 ευρώ για τα επενδυτικά σχέδια που δραστηριοποιούνται σε όλους τους επιλέξιμους κλάδους οικονομικών δραστηριοτήτων.
Για τον πρώτο κύκλο υποβολής, οι επενδυτικές προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά (υποχρεωτικά) στους διαδικτυακούς τόπους www.ependyseis.gr και www.ependyseis.gr/mis από τις 15 Ιουλίου 2011 (έναρξη ηλεκτρονικής υποβολής) μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2011.
Φορείς διαχείρισης του προγράμματος είναι η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας - Διεύθυνση Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΔΜΜΕ) και ο Ενδιάμεσος Φορέας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΦΕΠΑΕ).

Πηγη  Εθνος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...