26 Αυγ 2015

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ο Αγγελος της Μυκόνου

Το 34χρονο μοντέλο βρίσκεται οικογενειακώς στη Μύκονο, όπου πέρα από το να απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και την κοσμοπολίτικη αύρα του Νησιού των Ανέμων, το διαφημίζει μέσω.....
του λογαριασμού της στο Instagram στους 4,5 εκατομμύρια ακολούθους της παγκοσμίωςΜετανάστες από την Πολωνία και την Ιταλία βρίσκονται στη Βραζιλία. Παντρεύονται. Ανοίγουν και ένα βενζινάδικο. Κάνουν παιδιά. Τον Απρίλιο του 1981 γεννιέται η κόρη τους η Αλεσάντρα. Στα 12 ξεκινάει τη δουλειά. 

Εναν χρόνο νωρίτερα είχε υποβληθεί στην πρώτη αισθητική επέμβαση της ζωής της προκειμένου να γίνει μοντέλο. Στα 14 κερδίζει το Elite Model Look της Βραζιλίας και γίνεται εξώφυλλο του «Elle». Σήμερα είναι το Νο 5 στη λίστα των Forbes.com με τα πιο πλούσια μοντέλα, αρραβωνιασμένη με επιχειρηματία και μητέρα δύο παιδιών. Λίγες εβδομάδες προτού γεννήσει φόρεσε τα φτερά αγγέλου για να περπατήσει στην πασαρέλα της Victoria’s Secret.

«Φτερωτά» like! Στο «Buddha-Bar», στο «Alemagou Beach Resto-Bar», στη «Santa Marina», στον Αγιο Σώστη, στο «Scorpios», στην Ελιά, στην ταβέρνα «Kiki’s». Δεν υπάρχει μέρος στη Μύκονο που να μην το ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, το καμάρι του ημερολογίου Pirelli, η γυναίκα που γεννήθηκε για να φορά το Fantasy Bra των 2,5 εκατ. δολαρίων (είναι πολλά τα διαμάντια στον στηθόδεσμο). 

Πήρε τον εκατομμυριούχο σύντροφό της (αξίζει γύρω στα 20 εκατ.) Τζέιμι Μαζούρ, την επτάχρονη κόρη της Ανια Λουίζ και τον τρίχρονο Νόα και ήρθε για δεύτερη φορά το φετινό καλοκαίρι στο κυκλαδίτικο νησί (που ζήτημα να μετρά εκατό Ελληνες τουρίστες φέτος). 

Η Κατερίνα Καινούργιου μόλις την είδε έβγαλε το iPhone από τη θήκη του και έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί της και να ανεβάσει το ενσταντανέ στο Instagram της. Αλλά και ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε φωτογραφηθεί μαζί της στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, όταν συναντήθηκαν στον δρόμο για τη Μύκονο, όπου η Αλεσάντρα θα έκανε πασαρέλα παρουσιάζοντας την κολεξιόν Ανοιξη - Καλοκαίρι 2016 της φίρμας Replay.

Αναγνωριστική στολή celebrity που και καλά θέλει να περνά απαρατήρητος. Επίσης, Αλεσάντρα, φάε κάνα σουβλάκι από το «Jimmy’s»

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο στα 34 της συνεχίζει να κερδίζει 6,5 εκατ. δολάρια τον χρόνο από τις δουλειές που κλείνει ως μοντέλο. Φρόντισε όμως, σχετικά νωρίς, να δραστηριοποιηθεί στον κόσμο της μόδας και ως σχεδιάστρια. Τα μαγιό της Alessandra Ambrosio by Sais το 2004 πούλησαν 10.000 κομμάτια μέσα στον πρώτο μήνα λανσαρίσματος. 

Το 2014 λάνσαρε την πρώτη κολεξιόν ρούχων της Ale by Alessandra σε συνεργασία με την εταιρεία ρούχων Cherokee. Τα τελευταία χρόνια, δε, δοκιμάζει την τύχη της στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. 

Εκανε cameo στη σειρά του HBO «Entourage» και την guest κριτή στο «Project Runway» Season 2, στο «The Tyra Banks Show» δύο φορές, και στον 20ό κύκλο του «America’s Next Top Model». Επίσης έπαιξε για μερικά δευτερόλεπτα στο «Casino Royale» και σε ένα επεισόδιο του «How I met your mother». Σύντομα θα τη δούμε στο σίκουελ του «Teenage Mutant Ninja Turtles». Πριν από δύο μήνες υποδύθηκε τη Σέμια, ένα πρώην μοντέλο, στη βραζιλιάνικη σαπουνόπερα «Secret Truths».

Στη Μύκονο, πάντως, εμφανίζεται με τα απολύτως απαραίτητα: τα μπικίνι της. Κι αυτό αρκεί. Και με το παραπάνω.

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με φόντο τους μυκονιάτικους ανεμόμυλους. Live your myth in Greece!



Στο «about you» στον λογαριασμό της στο Instagram γράφει «Forever on vacation» (διακοπές για πάντα) και η φωτογραφία έρχεται να το επιβεβαιώσει (108.000 καρδούλες λέμε)

Η Κατερίνα-Υπερπαραγωγή-Καινούργιου με την καινούρια φίλη της

Τιρκουάζ μπικίνι και Bloody Mary. Εσύ στις διακοπές είσαι με τις μπίρες στο ψυγειάκι; Δεν έβγαλες 6,5 εκατ. δολάρια σε έναν χρόνο όπως η Αλεσάντρα
Πηγή: protothema.gr
Newsroom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...