29 Αυγ 2015

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Γεια σας! Καλώς σας βρίσκουμε, τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Ενός Αυγούστου που είχε τα πάντα εκτός από διακοπές για τους περισσότερους. Πλέον ζούμε και μια......
προεκλογική περίοδο express, όπως την έχουν χαρακτηρίσει οι περισσότεροι και κάθε άλλο από καλοκαίρι ζήσαμε φέτος. Για αυτό το λόγο όμως βρισκόμαστε εμείς εδώ. Για να σας κάνουμε να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματά σας και να σας προσφέρουμε άφθονη μουσική.

Ξεκινώντας την παρουσίαση των TOP – 10 μας έχουμε ένα όνομα που είναι συνώνυμο της επιτυχίας για χρόνια τώρα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την μελωδικότητα του armed? Σωστά καταλάβατε. Στο νούμερο ένα έχουμε Eric Prydz και opus. 

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή
1. Eric Prydz – Opus 
2. Claydee & Dave Audé - Te Quiero 
3. Martin Garrix Vs. Matisse & Sadko - Break Through The Silence 
4. Otilia – Aventura 
 
5. Akcent feat Galena – Te quiero 
6. Faithless – Insomnia 2.0 (Avicii remix) 
7. Shaggy feat. Pitbull, Gene Noble - Only Love 
8. Nicolas Costa feat Drew - Can't Leave You Alone 
9. Darude feat. Al AM – Beautiful Alien 
10. Calvin Harris & Disciples - How Deep Is Your Love 

Με νέο entry τον άνθρωπο που δημιουργεί hit έχουμε τους Calvin Harris και Disciples να μας λένε how deep is your love. Κάπου εκεί συναντάμε και τον Stan με μια από τις επιτυχίες του καλοκαιριού. Stan και δεν σου ανήκω.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Stan – Δεν σου ανήκω 
2. Διονύσης Σχοινάς - Το καλοκαίρι 
3. Μαλού - Τους Είπες Πως 
4. Melisses, Playmen feat. Kamerata – Δεν με νοιάζει 
5. Ελένη Φουρέιρα - Πιο Δυνατά 
6. KINGS – Bikini 
7. BO Feat. Χριστίνα Σάλτη - Τι Άλλο Θέλεις 
8. Ελευθερία Ελευθερίου – Νύχτες καυτές 
9. Γιώργος Παπαδόπουλος – Σπάστα 
10. Vegas – Απόψε 

Με τους Vegas να μας λένε απόψε φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 μας. Σειρά έχει ως συνήθως το non – stop DJ set μας. 
Κάθε χρόνο όταν έχουμε το Tomorrowland έναν από τους παραγωγούς που σας παρουσιάζουμε είναι ένας showman των decks. Μιλάμε φυσικά για τον Steve Aoki. Ένας παραγωγός – DJ που όταν βρίσκεται σε τέτοια festivals χαίρεσαι να τον βλέπεις και φυσικά να τον ακούς. Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παρακάτω link και να πατήσετε το κουμπάκι με το PLAY. Η συνέχεια επί των ηχείων σας και φυσικά επί των οθονών σας.


Μετά από αυτό το απίστευτο από ενέργεια και μουσική set φτάσαμε στο τέλος μας. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez
 
Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο  facebook DJ Piko strikes back.
 
Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά "Πιο ψηλά", των Vegas – "It feels like"… "Παιδιά της νύχτας", "'Ολα αλλάζουν" της Δέσποινας Βανδή, καθώς και το "τι τι" του Γιώργου Αλκαίου. 
 
Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου "Σπάστα" είναι μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.


Η συνέχεια των διασκευών μας έρχεται μετά την τεράστια ανταπόκρισή σας. Λίγος χρόνος αναμονής και οι νέες μας δουλειές θα κάνουν την εμφάνισή τους. Τέλος να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Αλέξανδρο και την Αλεξάνδρα για τις ονομαστικές τους εορτές την Κυριακή. Επίσης να σας ενημερώσουμε πως για τις επόμενες δύο εβδομάδες δε θα είμαστε μαζί σας λόγω διακοπών. Πρέπει να πάμε και εμείς να ξεκουραστούμε και να γυρίσουμε ανανεωμένοι για τον χειμώνα που μας περιμένει. Μέχρι τότε μην ξεχνάτε… Keep on groovin’!!! CU!!!
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...