29 Αυγ 2015

4 Super Tips για να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας, στην βραδινή έξοδο στο νησί!!

Όταν απολαμβάνετε την βραδινή σας έξοδο στο νησί, με χορό, τραγούδι και ποτό, το τελευταίο πράγμα που σας απασχολεί, είναι να βρείτε τον χρόνο, για.....
να πάτε στην τουαλέτα και να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας!!

Από την άλλη όμως είναι τόσο εύκολο να το κάνετε, πόσο μάλλον αν σκεφτείτε ότι το μακιγιάζ σας με αυτό τον τρόπο, θα παραμείνει τέλειο καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς!!
Τέσσερις λύσεις που θα σας διατηρήσουν φρέσκια και όμορφη όλο το βράδυ!!

1. Απομακρύνετε την ενοχλητική γυαλάδα
Αρχικά σβήστε τα ίχνη της γυαλάδας με ένα απλό χαρτομάντηλο και ταμποναριστές κινήσεις και στην συνέχεια εφαρμόστε μια ελαφριά πούδρα λάμψης. Διαφορετικά προμηθευτείτε τα ειδικά μαντιλάκια κατά της λιπαρότητας τα οποία λειτουργούν σε δυο φάσεις. Η μια μεριά απομακρύνει τη λιπαρότητα και η άλλη αφήνει μια ματ όψη στο πρόσωπο χάρη στην πούδρα που περιέχει.

2. Μολύβια στο χρώμα του δέρματος
Καταρχήν χωράνε και στο πιο μικρό τσαντάκι και κατά δεύτερο καλύπτουν με μια απλή κίνηση κάποιο σπυράκι που μπορεί να έχει αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια του χορού ή τα ίχνη από ένα μολύβι ή μάσκαρα που έχει αρχίσει να λιώνει κάτω από τα μάτια κατά τη διάρκεια της νύχτας.

3. Αν η σκιά σας έχει αρχίσει να σας κάνει νερά
Σβήστε τα ίχνη που έχουν απομείνει με το δάχτυλό σας και περάστε μια κρεμώδη περλέ σκιά, σε φυσική απόχρωση, στο κέντρο των βλεφάρων και κάτω από το τόξο των φρυδιών, για να ανακτήσει το πρόσωπό σας την χαμένη του φωτεινότητα. Τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος με μια σκιά σε μπεζ, μπρονζέ η χρυσή απόχρωση.

4. Όταν το κραγιόν σας έχει προδώσει
Μια πινελιά από ένα γυαλιστερό lip gloss θα κάνει τα χείλη σας ξανά sexy και ποθητά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...