8 Φεβ 2015

Αποκριάτικο μακιγιάζ… Catwoman!! (βήμα-βήμα)

Με τις απόκριες να πλησιάζουν καιρός είναι σιγά σιγά να μπαίνουμε στο εορταστικό το κλίμα!! Εντυπωσιακό αποκριάτικο μακιγιάζ Catwoman!! Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα δημιουργήστε ένα εκπληκτικό αποκριάτικο μακιγιάζ!!.........
Πριν αρχίσετε τη μεταμόρφωση σε μυστηριώδη γάτα, θυμηθείτε ότι το πρόσωπο σας χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα και ενυδάτωση. Προετοιμάστε λοιπόν το πρόσωπό σας εφαρμόζοντας την κατάλληλη κρέμα προσώπου!!
Αμέσως μετά εφαρμόστε Concealer κάτω από τα μάτια. Πριν εφαρμόσετε τις σκιές ματιών χρησιμοποιείτε πάντα την βάση σκιών, για μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα στο αποτέλεσμα!!
Συνεχίστε το μακιγιάζ των ματιών απλώνοντας με το πινέλο σκιών, την κασμιρένια σκιά, ενώ για να σχηματίσετε τις γωνίες και να δώσετε χρώμα στο σχήμα του ματιού χρησιμοποιήστε την σκιά με τον τρόπο που φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.
Χρησιμοποιήστε το Eyeliner για να τονίσετε το περίγραμμα του ματιού και να τραβήξετε τις σχεδιαστικές γραμμές, σχηματίζοντας γωνία στην άκρη του ματιού. Το Eyeliner θα σας βοηθήσει να τις σχηματίσετε με ακρίβεια και σταθερότητα.
Το Eyeliner είναι το απαραίτητο εργαλείο σας, για να ζωγραφίσετε σχέδια, όπως αυτό που σας προτείνουμε στη φωτογραφία.
Χρησιμοποιήστε σκιά σε σκόνη, για να γεμίσετε το σχέδιο, πάνω από τα μάτια δίνοντας λάμψη και φως!!
Η πούδρα για λάμψη, αποτελεί το μυστικό στο μακιγιάζ…δώστε λάμψη στα σημεία του προσώπου που θέλετε να τονίσετε!!
Τονίστε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας χρησιμοποιώντας ρουζ και ξεκινήστε να ζωγραφίζετε με το Eyeliner το σχέδιο πάνω στη μύτη και το περίγραμμα των χειλιών.
Ξεκινήστε να βάφετε το εσωτερικό των χειλιών με το Hot Red μολύβι χειλιών και συνεχίστε με το κραγιόν σε απόχρωση Hot Red για έντονο αποτέλεσμα!!
Με το Eyeliner θα συνεχίσετε να σχεδιάζετε τις υπόλοιπες γραμμές και κουκκίδες για να πετύχετε το τελικό αποτέλεσμα.
Ολοκληρώστε την εμφάνιση των ματιών με τη μάσκαρα, που δίνει έμφαση στις βλεφαρίδες.
Μπορείτε να τονίσετε ακόμα και τα φρύδια σας με μαρκαδόρο φρυδιών, δίνοντας έμφαση στα χαρακτηριστικά σας.
Έχετε ολοκληρώσει το μακιγιάζ και μπορείτε να εμφανιστείτε την Τσικνοπέμπτη ως Catwoman!!
Μπορείτε να προσθέσετε αξεσουάρ όπως αυτάκια και φιόγκο για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!! Hot Red βερνίκια νυχιών και συνδυάσετε τα, με το άγριο look της Catwoman!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...