26 Φεβ 2015

Βίτσας: Θα γίνει εξορθολογισμός του ΦΠΑ σε ορισμένες περιπτώσεις

Με γρίφους προαναγγέλλουν την αύξηση στον ΦΠΑ
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι σε αυτή τη φάση κερδήθηκε η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος.........

«Θα γίνει εξορθολογισμός του ΦΠΑ σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά ή στα βιβλία» διαβεβαίωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.

«Επιδιώξαμε πρόγραμμα - γέφυρα, μια νέα συμφωνία με περιορισμένο χρονικό διάστημα. Στη συμφωνία εισάγονται για πρώτη φορά σημεία όπως η αθρωπιστική κρίση δημόσια και τα κοινωνικά αγαθά» τόνισε ο κ. Βίτσας. Η συμφωνία αναφέρει ακόμη πρέπει να ελέγξουμε «διευκολύνσεις» χωρίς κοινωνικό κόστος», διευκρίνισε

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε, ότι σε αυτή τη φάση κερδήθηκε η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος. «Ο Σαμαράς προεκλογικά είχε πει για κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και κλείσιμο τραπεζών» σχολίασε.

Για την ΚΟ της Τετάρτης τόνισε ότι «ούτε το 10% δεν διαφώνησε... Είμαστε αριστεροί, και κερδίζουμε γιατί πατάμε στο έδαφος της πραγματικότητας. Υπάρχει αρραγές μέτωπο στήριξης αυτής της κυβέρνησης» επισήμανε ο κ. Βίτσας.

«Για απόλυτη κυβίστηση της κυβέρνησης» έκανε λόγιο από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, επισημαίνοντας ότι όσα έλεγε ο πρόεδρος της ΝΔ προεκλογικά επαληθεύονται. «Η κυβέρνηση μας οδηγεί πια σε νέο μνημόνιο... Τα 11 δισεκ. ευρώ του ΤΧΣ φύγανε στο Λουξεμβούργο και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών» δήλωσε δε.

Σημειώνεται ότι σήμερα Πέμπτη συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο τη συζήτηση της συμφωνίας.
Πηγή: skai.gr
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...