27 Φεβ 2015

Ποιοι ακούγονται για Γ.Γ. στο Υπουργείο Τουρισμού και στον ΕΟΤ- Διαβάστε τις πληροφορίες της στήλης

O κ. Γεράσιμος Ζαχαράτος (αριστερά) σε συνέντευξη Τύπου του ΞΕΕ, μαζί με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γ. Τσακίρη και τον επιστημονικό διευθυντή του ΙΤΕΠ κ. Κ. Ρερρέ
Προς τα μέσα Μαρτίου αναμένονται οι τοποθετήσεις των νέων Γενικών Γραμματέων στο Υπουργείο Τουρισμού και στον ΕΟΤ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες,........
στη θέση του Γ.Γ. του Υπουργείου ακούγεται ο κ. Γεράσιμος Α. Ζαχαράτος, Ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων, ο οποίος στα νιάτα του θήτευσε σύμβουλος στον ΕΟΤ (την ίδια ή περίπου την ίδια εποχή) που ήταν στον Οργανισμό και ο νεαρός τότε Γιώργος Σταθάκης, νυν προϊστάμενος υπουργός (και) του Τουρισμού.

Ο κ. Ζαχαράτος διετέλεσε επιστημονικός ερευνητής στο Κ.Ε.Π.Ε., και καθηγητής στο Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. 

Επίσης υπήρξε καθηγητής στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διευθυντής του Μ.Π.Σ. (Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών), "Σχεδιασμός Διοίκησης και Πολιτική του Τουρισμού" του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο. 

Έχει συνεργαστεί με εκπαιδευτικούς, ερευνητικούς και συνδικαλιστούς φορείς. 

Η αρθρογραφία και τα βιβλία που έχει εκδώσει άπτονται όλων των χώρων της προβληματικής του διεθνούς και του ελληνικού τουρισμού.

Για Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ ακούγεται ο δικηγόρος κ. Δ. Βλαχογιάννης, του στενού περιβάλλοντος της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού κυρίας Έλενας Κουντουρά.

Εάν οι πληροφορίες μας επιβεβαιωθούν, ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού θα έχει επιλέξει άτομο εμπιστοσύνης του στη θέση του Γ.Γ. του Υπουργείου Τουρισμού και η αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού τον Γ.Γ. του ΕΟΤ. Λογική "κατανομή" σε μια συγκυβέρνηση....
Πηγή: tornosnews
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...