25 Φεβ 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/2

"Η αγάπη ποτέ δεν πληγώνει, πληγώνει η προσδοκία της ανταπόδοσης"
Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.......


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις μεγαλύτερο κέφι για όλα τα πράγματα και αυτό σε κάνει να δημιουργείς γύρω σου ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον. Το πιο σημαντικό είναι ότι είσαι στην φάση που κάνεις πράξη τις ιδέες σου.

Ερωτικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζεται να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σε ξεκολλήσουν από τα ίδια. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα ξεπεράσεις κάποιες αναστολές και ανασφάλειες που έχεις και θα δικαιωθείς γιατί θα κάνεις το σωστό το βήμα. Η αλλαγή πάντως είναι πολύ ωφέλιμη για σένα γιατί θα δεις οι προτάσεις να έρχονται βροχή.

Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι πολύ δυναμικά και θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό γιατί βλέπεις ότι είναι η εποχή που σε παίρνει να κάνεις αυτά που θέλεις, χωρίς να υπάρχει κάποιος που θα σε σταματήσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Ενημερώνεσαι για όλα και αυτό είναι ένα επιπλέον βοήθημα γιατί δεν μένεις στα σκοτάδια και κινείσαι. Μπορεί βέβαια να βρίσκεσαι σε μια φάση πιο επιπόλαιη κατά την γνώμη σου αλλά τουλάχιστον θα περάσεις καλά γιατί όσο έχεις μεγάλη σοβαρότητα δεν κάνεις και τόσο σημαντικά πράγματα όσο νομίζεις.

Ερωτικά: Βρίσκεις πιο εύκολο να μιλήσεις και θα ελαφρύνεις το κλίμα με ένα Σκορπιό γιατί τις πιο πολλές φορές επωμίζεστε από κοινού κάποιες ευθύνες που ίσως σας χαλούν το κέφι. Επειδή σαν άτομο ζηλεύεις αρκετά, σήμερα τουλάχιστον θα έχεις χιούμορ και θα αντιμετωπίσεις τις ανησυχίες σου πιο ευέλικτα. Η επικοινωνία με τον Τοξότη πάντα σου ανεβάζει το κέφι και τη διάθεση για ζωή.

Οικονομικά & Καριέρα: Συμμετέχεις σε πολλά πράγματα και αυτό είναι που θα σου δώσει την άνεση να διαχειριστείς ακόμα και το πιο δύσκολο υλικό. Ενώ ετοιμάζεις κάτι καινούργιο, πιθανόν να μην το αναφέρεις πουθενά γιατί θέλεις να προλάβεις τον χρόνο και ίσως να αιφνιδιάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Βλέπεις τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στους άλλους και αυτό είναι η ευκαιρία να δεις τι κρύβεις μέσα σου. Οπότε θα το εκφράσεις με άνεση και αυτό θα σε βοηθήσει σε ό, τι θέλεις να κάνεις.

Ερωτικά: Έχεις δύναμη και αυτό σε βοηθάει να τολμήσεις να πετάξεις κάποιες φοβίες που σε ταλαιπωρούν. Το καλό είναι ότι μπορείς να βρεις ένα άτομο που θα σου ταιριάζει πιο εύκολα αυτές τις ημέρες γιατί θα «πέσεις», χωρίς να το καταλάβεις, πάνω στο κατάλληλο πρόσωπο.

Οικονομικά & Καριέρα: Ο σχεδιασμός μιας κίνησής σου πάντα σε βοηθάει και σου δίνει τον κατάλληλο χρόνο για να σκεφτείς. Αυτό που χρειάζεται είναι να σταματήσεις τις αμπελοφιλοσοφίες και να αρπάξεις την δουλειά από τα μαλλιά γιατί τώρα θα αποδείξεις ότι αυτό που θέλεις μπορείς και να το κάνεις. Πάντως έχεις εύνοια και πιθανόν να σου έρθει κάτι πολύ θετικό χωρίς να το περιμένεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Προτιμάς την μοναξιά σου και αυτό ίσως είναι που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα στο μυαλό σου τι ακριβώς πρέπει να κάνεις με ένα σπίτι ή με ένα χώρο. Κάποιες κουβέντες σκόρπιες αλλά πολύ σημαντικές σε σχέση με την αλήθεια σου, μπορεί να σε επηρεάσουν για αυτό να προσέχεις τα λόγια που θα ανταλλάξεις με ένα άλλο πρόσωπο.

Ερωτικά: Σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα αποφύγεις ένα άτομο που δεν θέλεις τελικά να είναι δίπλα σου. Ο λόγος είναι ότι αναστατώνεσαι, κυρίως με τον Τοξότη που μπορεί να έχετε μεγάλες αποστάσεις σε απόψεις και συναισθηματικό υπόβαθρο, χωρίς να σημαίνει ότι στο βάθος δεν σε ενδιαφέρει. Με τον Δίδυμο θα είσαι κάπως περίεργα και ενδεχομένως να μείνετε μακριά, τουλάχιστον σήμερα.

Οικονομικά & Καριέρα: Προβάλλεις κάποιες αντιστάσεις και με τον τρόπο σου δείχνεις ότι δεν θέλεις να συμμετέχεις σε ένα είδος συνεργασίας γι' αυτό θα απομονωθείς.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και είσαι πολύ άνετα γιατί δεν έχεις αυτή την απολυτότητα που μερικές φορές σε εμποδίζει να δεις την πραγματικότητα. Το να γνωρίσεις νέα άτομα θα σου κάνει καλό γιατί θα ανοίξεις περισσότερο τον κοινωνικό σου κύκλο.

Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση με ένα Τοξότη γιατί μπορεί να είναι κοντά σου και σου δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Γενικά αυτό το διάστημα νιώθεις υπερβολικά ευεργετημένος/η κι αυτό χρειάζεται να το συνειδητοποιήσεις 100%.

Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο ήδη διαπιστώνεις ότι σου ανοίγονται πόρτες τόσο εύκολα που ούτε εσύ δεν το περίμενες. Στήριξε αυτό που κάνεις με αγάπη και θα δεις ότι θα προχωρήσεις πολύ δυναμικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα, βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και δεν σταματάς γιατί έχεις όρεξη να συναντηθείς ακόμα και με άτομα ίσως δεν ταιριάζεις απόλυτα αλλά είναι τόσο έντονη η αναγκαιότητα που δεν μπορείς με τίποτε να την παραμερίσεις.

Ερωτικά: Ίσως να έχεις αρχίσει να ξεπερνάς μια αιφνίδια απομάκρυνση από την ζωή σου γιατί το δουλεύεις και το συζητάς πιο πολύ με φίλους σου, οπότε αυτό σε βοηθάει να δεις ανάλαφρα τα πράγματα. Από την άλλη αν σχετίζεσαι με τον Δίδυμο θα βρεθείτε μαζί σε ένα μέρος όπου θα ξεσκάσετε και θα περάσετε καλά.

Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να χρειάζεσαι περισσότερες γνώσεις για να στηρίξεις κάτι που είναι υποχρεωτικό για την δική σου ανέλιξη. Προσπάθησε μόνο να κάνεις ολοκληρωμένες κινήσεις και να μην τα αφήνεις όλα μισά γιατί πιθανόν αυτό να είναι το πρόβλημά σου, τουλάχιστον για σήμερα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Βλέπεις ότι έχεις επικοινωνιακές δυνατότητες και αυτό νιώθεις ότι σε αναβαθμίζει. Χαρτιά που χρειάζεται να βγάλεις, νομικά θέματα που σε απασχολούν και γενικά συζητήσεις που είχες αφήσει στην μέση, τώρα θα έχεις την άνεση να τα τελειώσεις όλα με ευκολία.

Ερωτικά: Παίρνεις πίσω ότι έχεις δώσει και αυτό σου κάνει πολύ καλό γιατί κάπου δικαιώνεσαι. Με τον Υδροχόο θα έχεις εξελίξεις γιατί θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο σε ένα μέρος που δεν το περίμενες.

Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να νιώθεις ότι οι άλλοι σε καθορίζουν περισσότερο αλλά σήμερα θα δράσεις, χωρίς να υπάρχει ανταγωνισμός και δυσκολία στην διατήρηση των ισορροπιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Για να περάσεις καλά και να έχεις μια ισορροπημένη καθημερινότητα καλό είναι να ξεπεράσεις κάποια κωλύματα ή μούτρα που πιθανόν να έχεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι κάθε μέρα. Επειδή αυτό το διάστημα μπορεί να βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που θα πρέπει εκ των πραγμάτων να μοιραστείς με άλλους πολλά, κάπου νιώθεις ότι θα εξελιχθείς γιατί θα κάνεις υπερβάσεις.

Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Κριό είναι πολύ δυναμική γιατί αυτές τις ημέρες θα σπρώξει ο ένας τον άλλον για να γίνουν κάποιες τομές στην σχέση. Μπορεί ξαφνικά να σου φανεί εύκολο να απαγκιστρωθείς από την σχέση σου και να δεχτείς την ανάγκη του άλλου για ελευθερία, το μυστικό είναι όμως ότι τη χρειάζεσαι και εσύ.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις επαφές με άτομα που πιθανόν να μην τα καταλαβαίνεις τόσο πολύ αλλά τουλάχιστον δεν θα στερηθείς την ελευθερία των κινήσεων σου. Θα μιλήσεις ανοιχτά και χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε παρεξηγήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις ανάγκη να μοιραστείς τα όνειρά σου, τις ιδέες σου αλλά και γενικά οτιδήποτε σε απασχολεί με άτομα που εμπιστεύεσαι. Σου είναι εύκολο να είσαι πολύ κοντά με άλλα άτομα γιατί αυτό σου αρέσει και σε κάνει και νιώθεις πολύ επικοινωνιακός/η.

Ερωτικά: Θέλεις να βρίσκεσαι όσο μπορείς πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει γιατί δείχνεις το συντροφικό σου πνεύμα. Αν υπάρχει ένα βάρος μεταξύ σας από το παρελθόν, καλύτερα να μην το αναφέρεις πάλι γιατί θα γίνουν παρεξηγήσεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Σου αρέσει να δείχνεις στους άλλους τις γνώσεις αλλά και τα προσόντα σου γιατί σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να βγεις προς τα έξω και να μοιραστείς θέματα που πιθανόν να σε βοηθήσουν να κερδίσεις και κάτι παραπάνω. Κυρίως αν ασχολείσαι με το εμπόριο, θα δείξεις σε πολλά άτομα αυτά που έχεις και θα ευνοηθείς οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Μην χαλάς το μυαλό σου με σκέψεις που δε σου ταιριάζουν. Το εδώ και τώρα ίσως να είναι το πιο θετικό μήνυμα για σένα σήμερα που θα σε κάνει να καταλάβεις ότι πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι τι θα γίνει στο μέλλον και να αρκεστείς στο παρόν.

Ερωτικά: Έχεις μπει σε μια διπλωματική φάση γιατί ακούς αυτά που σου λέει το άλλο το πρόσωπο. Μπορεί βέβαια να σου φαίνονται ακατανόητα αλλά δεν το δείχνεις γιατί προτιμάς να κρατήσεις όλο το επίπεδο ανάλαφρο. Με τον Δίδυμο πάντως κάνεις προσπάθειες για να βρεθείς και να επικοινωνήσεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου άποψη μπορεί να κοντράρεται με την τρέχουσα πραγματικότητα κι ίσως αυτό σε αναγκάσει να δεις μια άλλη πλευρά που σου διαφεύγει ή αρνείσαι να την δεις γιατί δεν συμφωνείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Ρισκάρεις και προκαλείς με ένα τρόπο που όμως δεν βγάζει επιθετικότητα στους άλλους. Πάντως δε φοβάσαι και βλέπεις την καλή όψη των πραγμάτων.

Ερωτικά: Βρίσκεις διέξοδο σε μια ερωτική απογοήτευση και βάζεις τα πράγματα στη σωστή τους θέση, οπότε μπορεί να πάρεις τη ρεβάνς. Θα σταματήσεις να ασχολείσαι με αυτό το θέμα και τελικά θα εισπράξεις τα καλύτερα.

Οικονομικά & Καριέρα: Επιδιώκεις να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο που μπορείς να το διαχειριστείς πιο εύκολα απ' ό, τι παλιά γιατί θα βρεις τι πρέπει να κάνεις και αυτό θα σε απελευθερώσει από το φόβο του λάθους.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να μάθεις αλλά και να πεις πολλά με τους γύρω σου κι αυτό μεν σου δίνει μια ελεύθερη επικοινωνία αλλά μπορεί να σε ανακατέψει κιόλας και να γίνουν ακόμα και λάθη άθελά σου.

Ερωτικά: Ο Δίδυμος είναι για σένα ένα άτομο που σου αρέσει αλλά ο τρόπος που θα αντιδράσεις θα μπερδέψει κόσμο γιατί άλλα θέλεις και άλλα θα δείξεις. Πρόσεξε τελικά να μην στεναχωρηθείς. Καλύτερα να δείξεις την αλήθεια.

Οικονομικά & Καριέρα: Η σκέψη σου είναι αρκετά γρήγορη, ευέλικτη και έξυπνη αλλά χρειάζεσαι σπρώξιμο γιατί μπορεί να κάνεις άλλα από αυτά που σκέπτεσαι. Για αυτό να ξεκαθαρίσεις την θέση σου από πριν για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δράσε και βγες ακόμα και από τα όριά σου.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...