8 Φεβ 2015

Ηττήθηκε στο Μυκονιάτικο ντέρπι ο Α.Ο Μυκόνου

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας γνώρισε σήμερα ο Α.Ο. Μυκόνου με 0-2 απέναντι στην Ανω Μερά........
Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό και για τις δύο ομάδες και δεν έγινε κάποια αξιοπρόσεκτη φάση.

Στο 2ο ημίχρονο η Ανω Μερά μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι απειλώντας με φάουλ και μακρινά σουτ του Κεκελή. Στο 53′ οι ανωμερίτες κέρδισαν πέναλντι για χέρι του Κουκά, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιογιός. Στο 69′ ο Ελ Μπαντρί έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε τετ ατ τετ. Στο 72′ ο Τουρέ αντίθετα ευστόχησε στο δικό του τετ ατ τετ και έκανε το 0-2. 

Στο 79′ ο Αργυρίου βρέθηκε τετ ατ τετ αλλά για ακομη μια φορά ο Πουλάκης με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε ανέπαφη την εστία του. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα μας ήταν κατώτερη του αναμενόμενου. Ελπίζουμε αρχής γενομένης της επόμενης αγωνιστικής στην Ανδρο κόντρα στην Υδρούσα να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις.

Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Μιρτινας, Λάβδας (50′ Κουκάς Ζ.), Αργυρίου, Μπαλής, Αμπαδίνης, Βαλαμούτης, Ραγια Χ., Τόσκα, Πανέτας (62′ Ελ Μπαντρί), Βλαχόπουλος.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Τζιόβας): Πουλάκης, Μπουμπούρης, Κουτσούκος, Τσελάι, Κεκελής, Γιογιός, Ασημομύτης Ν. (46′ Κουκάς Ζ.), Ντιαιε, Τουρέ, Τσάλμας (77′ Κεραμιδάς), Δήμα (65′ Ράπαι)
Διαιτητές ήταν οι κ. ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Λ., ΝΟΜΙΚΟΣ Ν., ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ Α.

Δείτε εικόνες από την συνάντηση:

NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...