31 Ιαν 2015

Μαξίμου: Θετική η αποτίμηση των πρώτων επαφών

«Σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω και να μείνω ...συνεπής στις δεσμεύσεις μου», φέρεται να είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τρίωρη σύσκεψη στο Μαξίμου.......

Θετική αποτίμηση κάνει η κυβέρνηση αυτού του πρώτου γύρου διαπραγμάτευσης κατά κύριο λόγο με τον Γ. Ντάισελμπλουμ: αυτό είναι το συμπέρασμα της τρίωρης συσκέψης που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του Α. Τσίπρα και τη συμμετοχή του αντιπροέδρου Γ. Δραγασάκη, των υπουργών του οικονομικού κύκλου (Γ. Βαρουφάκης, Γ. Σταθάκης, Ε. Τσακαλώτος), του υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά και του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Σακελλαρίδη.

«Υπάρχει σχέδιο, τώρα ξεκίνησε η διαπραγμάτευση, θα βρεθεί και μια επωφελής κοινή λύση», είναι η εκτίμηση του Μ. Μαξίμου, που προετοιμάζεται από τώρα για τον β’ γύρο διαπραγμάτευσης με τις επαφές που θα έχουν ο Α. Τσίπρας και ο Γ. Βαρουφάκης στο εξωτερικό.

Πεπεισμένος για την ορθότητα των επιλογών του ο πρωθυπουργός φέρεται αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους, ανέφεραν κυβερνητικοί κύκλοι. Και προς επίρρωσιν αυτού, φέρεται να είπε ότι εκείνος δεν πρόκειται να επιλέξει το δρόμο που είχαν ακολουθήσει και οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί, «άλλα δηλαδή να λένε προεκλογικά και άλλα να κάνουν μετεκλογικά... Σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω και να μείνω ...συνεπής στις δεσμεύσεις μου».
Πηγή: thetoc.gr
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...