31 Ιαν 2015

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Σας καλωσορίζουμε για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο από το TOP – 10 Music countdown και το Mykonos Ticker. Το πρώτο μετεκλογικό Σαββατοκύριακο όπου αλλάζει και ο μήνας. Επιτέλους τέλειωσαν οι εκλογές, ο κόσμος μπαίνει σιγά σιγά στην καθημερινότητά του και προετοιμαζόμαστε για το καρναβάλι αυτής της χρονιάς......
Πέρα από αυτά όμως είναι οι μέρες που σας γεμίζουμε με μουσική στο εβδομαδιαία μας ραντεβού. Δε νομίζετε πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε την παρουσίαση των TOP – 10 όπως εσείς μας τη ζητήσατε?

Νούμερο ένα για δεύτερη εβδομάδα λοιπόν έχουμε τους Maroon 5 και το animals. Δυναμικό τραγούδι, πανέμορφο video clip και όπως προείπαμε είναι Maroon 5!!!

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Maroon 5 – Animals
2. Xenia Ghali feat Katt Rockell – Broken
3. Yoel Lewis – Paradox (Original mix)
4. Angelika Dusk feat. Playmen – Beautiful love
5. Dim Loud feat. Georgia – Fire on ice
6. Costi feat. Buppy Brown – Bouncing
7. Robin Schulz feat Jasmine Thompson – Sun goes down
8. Martin Solveig feat GTA – Intoxicated
9. Calvin Harris feat. R3hab – Burnin’
10. Vanilla Ace feat. Mark B – Beautiful in us
Νέο entry για αυτή την εβδομάδα έχουμε τους Vanilla Ace και Mark B να μας λένε Beautiful in us ένα τραγούδι που βγήκε από την εταιρεία Cr2 την προηγούμενη εβδομάδα. Μία εταιρεία που το κύρος της και η σοβαρότητά της προσδίδει μόνο επιτυχίες σε κάθε λογής παραγωγή. Αφήνοντας την Cr2 πάμε να συναντήσουμε την Βιολέττα Νταγκάλου και τους Stavento να μας λένε για σένα που λατρεύω.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Stavento feat. Βιολέττα Νταγκάλου – Για σένα που λατρεύω
2. Σαλίνα feat. Χρήστος Δάντης – Όπως θέλω εγώ
3. Vegas – Παιδιά της νύχτας
4. Στέφανος Δημοσθένους – Θάλασσες φιλιά
5. Σάκης Ρουβάς – Πιο ψηλά
6. Νίνο – Αλήτης
7. Μέλισσες – Οι γαμπροί της ευτυχίας
8. Bo feat. Λάμπης Λιβιεράτος – Γύρισε ξανά
9. Demy – Ρόδινο όνειρο
10. OGE feat. Midenistis, DJ Kas & Snik – Το ποτό
Με νέο entry αυτής της εβδομάδας το τραγούδι των αγοριών της Panik records OGE, Midenistis, DJ Kas και Snik το ποτό φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 μας όπως εσείς μας τα ζητήσατε.

Δε νομίζετε πως ήρθε η ώρα για το non – stop DJ set μας? Θα σας ταξιδέψουμε στην κοντινή μας Αίγυπτο αυτή την εβδομάδα για το εκπληκτικό δίδυμο των Aly Amr Fathalah και Fadi Wassef Naguib. Σίγουρα δεν σας λένε τίποτα τα ονόματα αυτά. Γεννημένοι και οι δυο το 1981 γνωρίζονταν από το νηπιαγωγείο.

«Ερωτευμένοι» με το ύφος των παραγωγών των Paul Van Dyk, Steve Helstrip και Chicane άρχισαν να ασχολούνται με την ηλεκτρονική μουσική το 1999 ως DJs. Εδραιώνοντας την παρουσία τους στην Αίγυπτο άρχισαν να προσπαθούν να εδραιωθούν και στο εξωτερικό.

Υπογράφοντας συμβόλαιο με την Γερμανική Euphoric Records το 2002 άνοιξε για αυτούς ο δρόμος της επιτυχίας. Η πρώτη τους παραγωγή «Eye of Horus» έλαβε τα καλύτερα σχόλια αλλά και airplays από τα είδωλά τους, Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, DJ Tiësto.

Και κάπως έτσι κέρδισαν μια θέση στους 100 καλύτερους DJs σύμφωνα με το djmag.com. Με χαρά λοιπόν σας παρουσιάζουμε τους Aly and Fila στο τελευταίο τους radio show Future of Egypt 374.

Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να ακολουθήσετε το παρακάτω link να πατήσετε το κουμπάκι με το PLAY και να απογειωθείτε μαζί μας.


Από την Αίγυπτο ξαναγυρνάμε πίσω στην Ελλάδα για να κλείσουμε αυτό το post μας. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Apiko.

Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο  facebook DJ Piko strikes back.

Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και το free download της νέας μου παραγωγής στο τραγούδι του Σάκη Ρουβά πιο ψηλά.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος μας και αυτή την εβδομάδα. Μία εβδομάδα γεμάτη πολιτικές εξελίξεις μία εβδομάδα ειδήσεων.

Εμείς να σας αφήσουμε να απολαύσετε το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακού σας, να έχουμε έναν πανέμορφο νέο μήνα και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε… Keep on groovin’!!! CU!!!
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...