29 Ιαν 2015

Αυτή είναι η «σκιώδης» κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

Την συγκρότηση άτυπου πολιτικού συμβουλίου και τα πρόσωπα που θα μετέχουν σε αυτό ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας.........
στην εκτελεστική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρώην πρωθυπουργός, αφού μίλησε για το αποτέλεσμα των εκλογών, και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για τις πρώτες εξαγγελίες, ανακοίνωσε τα ονόματα της «σκιώδους» κυβέρνησής του, ενώ, ανέφερε ότι επιτροπές και στελέχη του κόμματός του θα παρακολουθούν τα πάντα.

Στο άτυπο πολιτικό συμβούλιο θα μετέχουν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας, οι αντιπρόεδροι της προηγούμενης Βουλής, ο γραμματέας του κόμματος και άλλα στελέχη.

Σημείωσε ακόμη ότι συγκροτούνται ξανά όλες οι επιτροπές του κόμματος στις οποίες θα μετέχουν και εξωκοινοβουλευτικά στελέχη.

«Θα παρακολουθούμε τα πάντα» σημείωσε με νόημα το κ. Σαμαράς.

Ανακοίνωσε, ακόμη, ότι για αντιπρόδρο της Βουλής θα προτείνει το Νικήτα Κακλαμάνη, ενώ, νέα γραμματεάς της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναλαμβάνει η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Οι τρεις κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος θα είναι οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Αδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Βρούτσης, ενώ, όπως έγινε γνωστό εδώ και ημέρες νέος εκπρόσωπος Τύπου είναι ο Κώστας Καραγκούνης.
Πηγή:iefimerida.gr
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...