1 Δεκ 2014

Στην κορυφή της βαθμολογίας o A.O. Mυκόνου, μετά τη νίκη επί του Π.Α.Σ. Τήνου

Ο A.O. Mυκόνου νίκησε στον Κόρφο με 3-1 τον Π.Α.Σ. Τήνου και επανήλθε στην κορυφή.
Πολύ πιο αγχωτικά από όσο δείχνει το σκορ, κέρδισε η ομάδα μας την πολύ αξιόλογη ομάδα......
του Π.Α.Σ. Τήνου με 3-1 και επέστρεψε στην κορυφή. 
Μόλις στο 3′ ο Ράγια Ρ. κέρδισε πέναλντι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Θεοδώρου Κ. Στο 17′ έπειτα από σέντρα του Βλαχόπουλου από δεξιά, οι αμυντικοί της Τήνου με αυτογκόλ έφεραν το παιχνίδι στο 2-0. Κάπου εκεί φάνηκε το παιχνίδι να καθαρίζει, ωστόσο οι παίχτες της Τήνου είχαν διαφορετική άποψη. 

Στο 22′ έπειτα από τραγικό λάθος της άμυνας μας ο Ζαλώνης Ι. μείωσε σε 2-1. Στο 30′ ο Ούσα Ι. βρέθηκε τετ α τετ με τον Φώσκολο Ν. αλλά το πλασέ που έκανε ήταν αδύναμο. Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Ζαλώνης Ι. έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα και κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Το 2ο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ νευρικά και το θέαμα δεν ήταν ανάλογο του πρώτου ημιχρόνου. Εν τέλει ο Πανέτας στο 80′ σκόραρε για ένα ακόμα παιχνίδι, έπειτα από κόρνερ του Βλαχόπουλου και καθάρισε την υπόθεση νίκη.
Την επόμενη βδομάδα η ομάδα μας αγωνίζεται στην Ανδρο με αντίπαλο τον Ανδριακό, στον προημιτελικό του κυπέλλου.

Συνθέσεις
Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης Θεόφιλος): Σαραντάκος Ν., Λάβδας Χ., Μπαλλής, Αμπαδίνης Π., Αργυρίου Δ., Θεοδώρου Κ. (31′ Tosca J.),  Ούσα Τζ. (57′ Ελ Μπαντρί) , Βαλαμούτης Χ. (63′ Ασλάνι Ο.), Πανέτας Δ., Raja R., Βλαχόπουλος Θ.
Π.Α.Σ. Τήνου  (Κοκολάκης Σταύρος):  Φώσκολος Ν., Ζαλώνης Ν., Θεοδώρου Δ. , Βίδος Ι. Κελαδίτης Ν., Νάζος Σ., Φώσκολος Ι., Βελαλόπουλος Ι., Δάρμης Ν. (63′ Δελώτης Σ.), Ζαλώνης Ι. (87′ Αργυρόπουλος Δ.) Μαυράκης Ε.
Δείτε εικόνες από την συνάντηση

 NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...