11 Ιαν 2014

6 Ιδέες για το Σαββατόβραδο, ανάλογα με το σωματότυπό σας!!

Το μυστικό για μια κομψή και συγχρόνως εντυπωσιακή εμφάνιση στις βραδινές σας εξόδους κρύβεται πίσω από τη σωστή επιλογή φορέματος, η οποία και αρμόζει στο σωματότυπό σας!! Για αυτό σας προτείνουμε 6 στιλιστικές επιλογές, κατάλληλες για κάθε σωματότυπο, ώστε να κάνετε εντυπωσιακές εμφανίσεις!! ....

1. Εάν θέλετε να κρύψετε τα περιττά κιλά στο πάνω μέρος του σώματός σας (τύπος τετράγωνο) τότε ένα κυματιστό κοντό φόρεμα, σε συνδυασμό με μυτερά ψηλοτάκουνα παπούτσια και σκουλαρίκια - πολυέλαιοι προσθέτουν κομψότητα στο στιλ σας!!

2. Εάν ο κορμός σας είναι ψηλότερος, επιλέξτε πουκάμισο ή οποιοδήποτε άλλο τοπ, το οποίο να συνδυάζετε με ασορτί παντελόνι!! Συνδυάστε το με μπαλαρίνες και τσάντα τύπου clutch και θα έχετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση!!

3. Εάν ανήκετε στον τύπο κλεψύδρα (λεπτή μέση και καμπύλες σε στήθος και γλουτούς) τότε επιλέξτε μια pencil φούστα και συνδυάστε την με ένα τοπ τύπου βολάν!! Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μυτερά ψηλοτάκουνα παπούτσια και εντυπωσιακά σκουλαρίκια!!

4. Αν είστε ψηλή, τότε επιλέξτε ένα μακρύ φόρεμα και συνδυάστε το με ένα γούνινο σακάκι και κλέψτε τις εντυπώσεις!!

5. Εάν είστε μικροκαμωμένη, επιλέξτε ένα φόρεμα κοντό το οποίο να μοιάζει στην όψη με τοπ τύπου crop. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα εντυπωσιακό ψηλοτάκουνο παπούτσι και χαρίστε λάμψη στο στυλ με μακριά σκουλαρίκια!! Η επιλογή αυτή σας κάνει να μοιάζετε πιο ψήλη!!

6. Τέλος, εάν ανήκετε στο σωματότυπο τύπου τρίγωνου (η περιοχή του στήθους είναι αρκετά φαρδιά ενώ όσο προχωράμε προς τα κάτω το σώμα στενεύει με μια μικρή εξαίρεση στους γοφούς οι οποίοι φαρδαίνουν λίγο) τότε επιλέξτε φορέματα σε φαρδιά γραμμή, των οποίων το μήκος να φτάνει μέχρι τα γόνατα!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...