27 Οκτ 2014

Feng Shui: πώς να προσελκύσετε τον ερωτισμό στη ζωή σας!

Είτε θέλετε να βρείτε το άλλο σας μισό, είτε να ζήσετε ένα ερωτικό ειδύλλιο, είτε να προσθέσετε φλόγα στην τρέχουσα σχέση σας, το υπνοδωμάτιο είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε τις πρώτες αλλαγές!........

Η κρεβατοκάμαρα είναι το πιο σημαντικό δωμάτιο στο σπίτι. Γι’αυτό χρειάζεται να είναι άνετο, προσεγμένο, να εμπνέει αισθησιασμό και να μας ευχαριστεί να βρισκόμαστε σε αυτό. Εάν η κρεβατοκάμαρα δε μας προσφέρει χαλάρωση και ξεκούραση, τότε όλοι οι τομείς της ζωής μας επηρεάζονται συμπεριλαμβάνοντας την αγάπη για ζωή, την ικανότητα να βγάζουμε χρήματα, την υγεία, τις οικογενειακές σχέσεις και τον τρόπο που αισθανόμαστε για τον εαυτό μας.

Η έκφραση του αισθησιασμού και του ρομαντισμού στη ζωή μας είναι από τις πιο ευχάριστες εκφάνσεις της ανθρώπινης ύπαρξης. Για αυτούς λοιπόν που αναζητούν ένα σύντροφο, ακολουθούν μερικές προτάσεις για την ανανέωση της κρεβατοκάμαρά τους. Αν είστε ευχαριστημένοι με το πώς είναι τώρα, οι παρακάτω συμβουλές μπορούν να γίνουν χρήσιμες για τη δημιουργία ενός υπνοδωματίου που θα σας εμπνέει ακόμη περισσότερο και θα ενισχύει την ξεκούραση και αναζωογόνησή σας.

Το κρεβάτι
Αν και είναι όμορφη η εικόνα ενός ελκυστικού και άνετου κρεβατιού όπως μπαίνεις στο υπνοδωμάτιο, το κρεβάτι δεν πρέπει να βρίσκεται στην ίδια ευθεία με την πόρτα. Θα πρέπει να είναι ισορροπημένο και από τις δύο πλευρές για έναν αρμονικό κύκλο ενέργειας στη σχέση και να έχει ένα σταθερό κεφαλάρι. Όσο χρήσιμο κι εάν είναι, προσπαθήστε να μη χρησιμοποιείται το χώρο από κάτω σαν αποθηκευτικό!

Χρώματα και φωτισμός
Τα χρώματα στους τοίχους της κρεβατοκάμαρας, στα παράθυρα και τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία, θα πρέπει να ταιριάζουν τόσο μεταξύ τους, όσο και με την προσωπικότητά σας. Στο feng shui, τα πιο ιδανικά χρώματα καθορίζονται από την ημερομηνία της γέννησης και την αλληλεπίδραση με τα πέντε στοιχεία του feng shui.

Για παράδειγμα, εάν το μέταλλο είναι το στοιχείο σας στο feng shui, τα καλύτερα χρώματα γα εσάς είναι τα γήινα χρώματα, όπως καφέ και μπεζ ή μεταλλικά στοιχεία feng shui χρώματος, όπως λευκό και γκρι.

Θα πρέπει να αποφύγετε το στοιχείο της φωτιάς που βρίσκεται στο κόκκινο, πορτοκαλί, έντονο κίτρινο και μωβ, επειδή σύμφωνα με το feng shui η φωτιά καίει το μέταλλο. Τα κεριά είναι ο καλύτερος φωτισμός για το υπνοδωμάτιο, προσφέρουν ηρεμία και λάμψη και ανανεώνουν την ενέργεια του χώρου.

Διακοσμητικά αντικείμενα
Επιλέξτε αντικείμενα τέχνης που αποπνέουν αισθησιασμό, ρομαντισμό και αρμονία στο υπνοδωμάτιο σας. Αποφύγετε να έχετε καθρέφτη απέναντι από το κρεβάτι σας – μπορεί να φέρει την ενέργεια ενός τρίτου προσώπου στη σχέση σας!

Εστιάστε την προσοχή σας στο να φτιάξετε ένα χώρο με αγάπη και φροντίστε να δημιουργήσετε και χώρο στην καρδιά και στη ζωή σας για να την υποδεχτείτε!
Πηγή : inspireyourlife.gr
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...