29 Οκτ 2014

Office look: Δημιούργησε step by step πιο hot μακιγιάζ για το γραφείο

«Φόρεσε» μια από τις τάσεις στο μακιγιάζ ακόμη και στο γραφείο, ξοδεύοντας λιγότερο από 10 λεπτά. Πρέπει κυριολεκτικά να λάμπεις για να είσαι προσεγμένη και εντυπωσιακή στο χώρο εργασίας σου. Ακολούθησε βήμα-βήμα την παρακάτω διαδικασία για να δείχνεις φρέσκια στη δουλειά σε ελάχιστο χρόνο!!  ......
Μάζεψε τα μαλλιά σου με ένα chic σινιόν κότσο ή μια sleek αλογοουρά και δημιούργησε σε χρόνο dt ένα εύκολο, γρήγορο και glamorous μακιγιάζ για όλες τις ώρες.

How to:

Ιδανική επιλογή για πρωινό μακιγιάζ στο γραφείο είναι να δώσεις έμφαση στα χείλη. Οι κόκκινες αποχρώσεις είναι οι πιο διαχρονικές και κομψές χρωματικές επιλογές, ενώ τα έντονα κραγιόν όπως το super trendy φούξια και πορτοκαλί ενδείκνυνται για πιο girly εμφανίσεις.

  • Βήμα 1ο: Αφού πλύνεις το πρόσωπό σου και βάλεις ενυδατική, άπλωσε σε όλη την επιδερμίδα σου ένα φον ντε τεν κατά της γυαλάδας.
  • Βήμα 2ο: Έπειτα κάλυψε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια με ένα καλό κονσίλερ.
  • Βήμα 3ο: Μια πούδρα θα σου χαρίσει ματ υφή και διάρκεια στο μακιγιάζ σου.
  • Βήμα 4ο: Βάλε ελάχιστο ρουζ σε ροζ απόχρωση στα μήλα.
  • Βήμα 5ο: Πέρασε μια στρώση πούδρας και στα χείλη και έπειτα ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό μακιγιάζ με ένα κόκκινο κραγιόν ή λιπ γκλος.
  • Βήμα 6ο: Πέρασε 1-2 στρώσεις μάσκαρα στο πάνω βλέφαρο για να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου. Αν πάλι θέλεις να τονίσεις περισσότερο τα μάτια, δημιούργησε μια λεπτή γραμμή με eyeliner ή μολύβι στη ρίζα του κινητού βλεφάρου, και έπειτα βάλε μάσκαρα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...