3 Νοε 2013

39 Προτάσεις: Σακάκι+Παλτό+Ζακέτα. Φορέστε τα όλα μάζι ή 2 απο αυτά!!

Για να δείχνετε κομψές και ταυτόχρονα να διατηρείστε ζεστές ο τρόπος είναι είτε ένα πολύ ζεστό πουπουλένιο μπουφάν, που όμως σας προσφέρει μόνο το δεύτερο αφού δεν είναι και ότι πιο elegant υπάρχει σε πανωφόρι, είτε το layering!!...
Μια πρόταση, γνώστες στις περισσότερες από την παιδική μας ηλικία και το “κρεμμύδι look” που μας έντυναν οι μαμάδες με 3-4 κομμάτια μαζί, που πλέον ονομάζεται layering (από το layers=στρώματα!) Mια δυνατή τάση για φέτος που αναφέρεται στα πολλά υφάσματα που μας ντύνουν διατηρώντας μας ζεστές αλλά και chic!!
Πως να τα φορέσετε - Τι να προσέξετε:
Επειδή το πάνω μέρος του outfit θα έχει όγκο από τα δύο ή περισσότερα κομμάτια που θα επιλέξετε, κρατήστε στενή γραμμή στο κάτω μέρος αναδεικνύοντας και όχι κρύβοντας τα πόδια σας πίσω από ένα φαρδύ ή σε ίσια γραμμή παντελόνι! Skinny ή κάποιο άλλο που θυμίζει skinny είναι ότι πρέπει για επιλογή παντελονιού στο layering!
Όσον αφορά το πάνω κομμάτι, ή μάλλον τα πάνω κομμάτια, ξεκινήστε από το να επιλέξετε το βασικό top, αυτό δηλαδή που θα μείνει όταν αφαιρέσετε ότι φοράτε ως πανωφόρι (jacket, πουκάμισο κτλ.)
Επιλέξτε τα layers βάσει καιρού, προσαρμοσμένα στην εκάστοτε θερμοκρασία!
Εάν δεν είναι πολύ χαμηλή, ένα T-shirt μαζί με μια απλή ζακέτα ή πουκάμισο και ενα πανωφόρι είναι ότι πρέπει!
Εάν πάλι ο χειμώναςέχει φανεί για τα καλά το layering είναι ιδανικό αφού εκτός απο fashion trend των τελευταίων ετών και ειδικά φέτος, μας χαρίζει στυλ ενώ παράλληλα μας κρατάει ζεστές!
Layering λοιπόν δίνοντας έμφαση στα μέσα κομμάτια!
Δύο πουκάμισα, ζακέτα και πουκάμισο, πουλόβερ και πουκάμισο ή κάποια άλλα κομμάτια μαζί με παλτό ή jacket:
Ή δίνοντας έμφαση στα έξω κομμάτια για τις πιο κρύες ημέρες! Δύο μπουφάν,
παλτό και σακάκι ή και κάποιον άλλο ζεστό συνδυασμό:
Και μην ξεχνάτε το αγαπημένο γούνινο γιλέκο φορεμένο έξω από κοντό jacket:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...