28 Μαΐ 2013

Στην Σαντορίνη τα γυρίσματα μεγάλης κινεζικής κινηματογραφικής παραγωγής

Περίπου στα μέσα Ιουλίου θα αρχίσουν να καταφτάνουν στην Σαντορίνη Κινέζοι για τα γυρίσματα μιας από τις πλέον αναμενόμενες κινεζικές ταινίες που θα γίνουν στην χώρα μας.Η ταινία ονομάζεται «Beijnglovestory» («Πεκίνο Ιστορία Αγάπης») που είναι η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της δημοφιλέστερης τηλεοπτικής σειράς της Κίνας και έχει ήδη.......
αρχίσει να γυρίζεται σε Σαγκάη και Πεκίνο.

Το casting περιλαμβάνει τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες της Κίνας, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η Wanda Media του ομίλου Wanda Group, ενός από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς και επενδυτικούς ομίλους στην Κίνα.

Στόχος των κινέζων είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Ιούλιο και θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και βέβαια σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της θα εξελιχθεί στα ειδυλλιακά τοπία της Σαντορίνης, αλλά ο χρόνος έναρξης θα οριστικοποιηθεί εντός των επομένων ημερών.

Την φιλοξενία του κινηματογραφικού συνεργείου ανέλαβε ο ΕΟΤ καθώς η χώρα μας αναμένεται να εξασφαλίσει τεράστια προβολή και μεγάλα οφέλη στον τουριστικό τομέα.

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 14 Φεβρουαρίου 2014 με κάλυψη από 200 διεθνή media και εκτιμάται ότι 214.000.000 κινέζοι θα την παρακολουθήσουν στους κινηματογράφους 300 κινεζικών πόλεων, στο κρατικό δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, από τα DVD που θα κυκλοφορήσουν αλλά και μέσω του internet.

Στην τελετή πρεμιέρας της ταινίας θα υπάρχει εκτεταμένη προβολή για τη χώρα μας ενώ ο ΕΟΤ θα έχει δικαιώματα χρήσης και αναφοράς της ταινίας.
Mykonos Ticker με πληροφορίες απο gossip-tv.gr και tourismlobby 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...