31 Μαΐ 2013

Οι απαντήσεις των θεμάτων στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Με τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, μάθημα επιλογής για όλες τις κατευθύνσεις, έπεσε την Παρασκευή η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους περισσότερους υποψήφιους των ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων. Όπως κάθε χρόνο, μετά το πέρας των εξετάσεων, το in.gr μεταδίδει τις απαντήσεις .........
των θεμάτων σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «Ορίζοντες».

Δείτε τις απαντήσεις στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Σύμφωνα με το news.in.gr, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν το Σάββατο 15 Ιουνίου και η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί από 17 ως και 28 Ιουνίου. Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν το Σάββατο 8 Ιουνίου.

Οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι όσοι υποψήφιοι συμμετάσχουν σε κάποιο ειδικό μάθημα και γι΄αυτό το λόγο απουσιάσουν, δικαιολογημένα, από τις ενδοσχολικές τους εξετάσεις, θα μπορούν να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές ενδοσχολικές εξετάσεις του Ιουνίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...