28 Μαΐ 2013

Τραπεζικό πρόγραμμα «χαρίζει» αγροτικές εκτάσεις σε νέους

Η Τράπεζα θα παραχωρήσει 5.000 στρέμματα σε όσους αναζητούν τη δική τους επαγγελματική ευκαιρία μέσα από την αγροτική καλλιέργεια.
Παράλληλα, εξειδικευμένα στελέχη και συνεργάτες του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς θα εκπαιδεύσουν όσους επιλεγούν στη λογική των νέων βιώσιμων καλλιεργειών, και η Τράπεζα Πειραιώς θα τους χρηματοδοτήσει με.....
ευέλικτα προϊόντα και ευνοϊκούς όρους, και ακόμα θα τους εξασφαλίσει τη διάθεση των πρώτων τριών ετών της παραγωγής τους.

Μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος του προγράμματος που είναι 5ετούς διάρκειας, εφόσον έχουν επιτευχθεί οι στόχοι, η γη θα παραχωρηθεί στους συγκεκριμένους αγρότες.

Οι αγροτικές εκτάσεις εκτείνονται από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη.

Σημειώνεται ότι η Τράπεζα Πειραιώς επενδύει στις προοπτικές ανάπτυξης του αγροτικού τομέα και γι' αυτόν τον λόγο έχει ήδη ανακοινώσει σημαντικές πρωτοβουλίες -όπως είναι τα προγράμματα συμβολαιακής γεωργίας- που έχουν ως στόχο να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν αυτόν τον κρίσιμο τομέα της εθνικής οικονομίας.


Ειδικότερα, η διάθεση της γης θα γίνει στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος που, όπως αναφέραμε, θα καλύπτει τη γη, την απαραίτητη εκπαίδευση, τη χρηματοδότηση, μέχρι και την εξασφάλιση διάθεσης της παραγωγής.

1. 5.000 στρέμματα θα παραχωρηθούν συνολικά

2. Οσοι επιλεγούν θα εκπαιδευτούν στις νέες καλλιέργειες και θα χρηματοδοτηθούν

3. Εξασφαλισμένη η διάθεση της παραγωγής τα τρία πρώτα χρόνια

4. Από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη οι εκτάσεις που θα αξιοποιηθούν

ΝΕΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Υποσχέσεις για μεγάλα κέρδη από το κίτρινο ακτινίδιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
Σεμινάρια για αγρότες με επιδότηση έως 1.000€
Γη σε εκατοντάδες νέους μέχρι 35 ετών παραχωρεί η Τράπεζα Πειραιώς για να δραστηριοποιηθούν στον αγροτικό τομέα.
Διαβάστε περισσότερα στην σημερινή έντυπη έκδοση του "Εθνους"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...