28 Φεβ 2012

Ανοίγουν 10.500 θέσεις τον Μάρτιο στην Αττική

Ανοίγουν 10.500 θέσεις  τον Μάρτιο στην Αττική
Πεντάμηνη εργασία για τεχνικές και διοικητικές ειδικότητες
Ανάσα» σε χιλιάδες ανέργους του Λεκανοπεδίου θα δώσει η προκήρυξη των 10.500 θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας στην Περιφέρεια Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σύνολο των θέσεων (όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών) μοιράζονται 47 φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ενώ οι επιμέρους διαγωνισμοί θα ξεκινήσουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.....

Η τοποθέτηση των ωφελουμένων θα γίνει σε 131 Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (α' και β' βαθμού), για πέντε μήνες, με μισθό 625 ευρώ.
Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη ζήτηση φαίνεται πως είναι εκείνες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ειδικά των Διοικητικών (Διοικητικού, Οικονομικού και Λογιστικού). Παράλληλα ζητούνται πολλοί οδηγοί, τεχνίτες και εργάτες.
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
Πρακτική άσκηση με προοπτικές πρόσληψης για νέους επιστήμονες
Προγράμματα πρακτικής άσκησης σε φοιτητές και τελειόφοιτους ΑΕΙ και ΤΕΙ προσφέρουν αυτή την περίοδο η Eurobank και η Intracom Telecom. Αποφοίτους λυκείου, κολεγίου ή πανεπιστημίου από την Ελλάδα αναζητά η Siemens, προκειμένου να παρακολουθήσουν επιδοτούμενο πρόγραμμα μαθητείας στο Βερολίνο και στη συνέχεια να εργαστούν στα γραφεία της εταιρείας στη χώρα μας.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ
310 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί σε ευρωπαϊκά σχολεία
ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΕΙ
Καθηγητές σε Αγγλία και Κύπρο
Θέσεις για εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των βαθμίδων προσφέρουν η Αγγλία και η Κύπρος, για την κάλυψη αναγκών σε σχολεία και πανεπιστήμια.
ΕΣΔΔΑ: Αιτήσεις για 80 στελέχη στο Δημόσιο


Πηγή : ethnos.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom     
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...