27 Φεβ 2012

Δείτε Πως Το HzO WaterBlock Αδιαβροχοποιεί Τα Ηλεκτρονικά Σας (Βίντεο)

Έχουμε δει αδιάβροχα τηλέφωνα, σε διάφορες μορφές, τους τελευταίους μήνες, αλλά το HzO WaterBlock επιδεικνύει μια εντυπωσιακή τεχνολογία στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητών, η οποία μπορεί να βρει το δρόμο της στο επόμενο έξυπνο τηλέφωνό σας.
Η HzO είχε διάφορες συσκευές, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβανόταν και ένα iPhone 4S και ένα Galaxy S II, οι οποίες ήταν καλυμμένες μέσα - έξω, με ένα .......
λεπτό φιλμ νανο-επίστρωσης, η οποία παρείχε ένα σχεδόν αόρατο στρώμα προστασίας, για τα αγαπημένα σας γκάτζετ.
Η επίστρωση έχει υψηλό βαθμό αδιαβροχοποίησης και η HzO δεν είχε κανένα πρόβλημα, να βυθίσει διάφορες ταμπλέτες και έξυπνα τηλέφωνα σε ένα μπολ με νερό, μπροστά μας, για να αποδείξει τους ισχυρισμούς της.
Αν προσέξετε με προσοχή, το βίντεο επίδειξης που ακολουθεί, θα δείτε ακόμη και σταγόνες νερού να παγιδεύονται κάτω από την οθόνη.

 Η εταιρία δε συζητάει, το ποιοί κατασκευαστές θα χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία της σε μελλοντικές συσκευές τους, αλλά έχει αφήσει να υπονοηθεί ότι η Samsung “είναι πραγματικά ενθουσιασμένη” με το WaterBlock.
Όπως και να έχει, μπορεί να μην περάσει πολύς καιρός, μέχρι να πάψετε να ανησυχείτε μήπως τυχόν το έξυπνο κινητό τηλέφωνό σας πέσει μέσα σε καμιά μπύρα, την τουαλέτα ή τη μπανιέρα σας - το WaterBlock θα έχει σώσει το πολύτιμο απόκτημά σας και τα περιεχόμενά του.
Ανεκτίμητο!
dailytech.gr - Στάθης Κωνσταντινίδης

Πηγή: The Verge

Επιμέλεια : Mykonos Ticker Τεχνολογία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...